15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. január 22. | péntek | Vince, Artúr nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Különleges énekverseny indult a rajzfilmcsatornán
Nyári sláger nem csak szőke nőknek - videóval
Megmutatjuk, honnan ismerheted Noémi Virágot - 5 videóval!
Kapcsolatok
Noémi Virág
Neo Tones
Pásztor László
Hatvani Emese
Legnépszerűbb csengőhangok

Tolvajoknak köszönheti első slágerét Noémi Virág?

Sokak számára ismerősen csenghet a neve, ugyanis nem másról van szó, mint a NeoTones egykori tagjáról, aki gondolt egy nagyot és szólókarrierbe kezdett. Hiányzol című dalához klip is készült, ami hamar pozitív véleményeket kapott.

Virág már gyermekkorában kiemelkedő zenei képzésben részesült. Édesapja a Neoton-ból elhíresült Pásztor László, édesanyja pedig Hatvani Emese s az ő hatásukra már fiatal korában elkezdett zenével foglalkozni. Zongorán és gitáron is kitűnően játszik, de igazi szenvedélye mindig is az éneklés volt.

Kislányként kezdte a dalszerzést

Dalokat 10 éves kora óta ír, ám most érezte úgy eljött az idő hogy megmutassa magát szólóénekesnőként is. Hiszen nem idegen tőle a színpad, a NeoTones zenekar tagjaként két lemezen is szerepelt, nem mellesleg testvére, Patrícia oldalán.

A különleges hanggal rendelkező fiatal hölgy most érezte úgy: zenéje megérett arra, hogy a nagyközönség előtt is bemutassa. Ízlését ugyanúgy formálta Sheryl Crow és Alannis Morissette, mint az ifjabb generáció sztárjai, például KT Tunstall és Kelly Clarkson.

A kezdeti siker nem maradt el: „Hiányzol” című dalához készült klipet már magas rotációban élvezhetik az egyik magyar zenecsatorna nézői. S most itt a zene.hu-n is bemutatjuk a dalt, amely mind zeneileg, mind szövegileg értékes mondanivalót tartalmaz, s a képsorok a „vájt-szeműeknek” tartogathatnak meglepetéseket…

 

Madárcsicsergéssel érkezik a debütáló lemez

A bemutatkozó CD-re sem kell sokáig várni, ugyanis tavasszal kerül a boltok polcaira a szólólemez, amely a Mindennapok nevet kapja a keresztségben. Ennek magyarázatára szolgál, amit Virág a honlapján fogalmazott meg: a címben minden benne van, ami a korongon megtalálható. Ugyanis nem másról szólnak a dalok, mint a lányról, aki megírta és felénekelte őket.
 
A mindennapjairól, az emberekről akik körülveszik őt és vele vannak a hétköznapokon is. A fentebb taglalt, „Hiányzol” című dal ennek a hanghordozónak a felvezető nótája és bemutatkozó céllal küldték el a rádiókhoz és a zenével foglalkozó televíziókhoz.

S ahogy az egy újonnan bemutatkozó előadónál szokás, Noémi Virág esetében sem mehetünk el amellett a kérdés mellett, hogy hogyan, s miként született meg a Hiányzol?

Három éve vizsgaidőszakban ért szerelmi csalódás, ráadásul feltörték az autómat, és kilopták a CD-lejátszót. Így amikor naponta órák hosszat várakoztam a belvárosi forgalomban, csak úgy a magam szórakoztatására énekelgettem, és mindig új dallamok jutottak az eszembe. Pontosan emlékszem, hogy a „Hiányzol” refrénje az államvizsgám napján született. – emlékezett vissza az énekes-szerzőnő.

Nem haragszik, inkább hálás...

Érzelmileg felfokozott állapotban álltam a piros lámpáknál, ekkor írtam meg ezt a néhány sort, melyet rögtön felénekeltem a mobilomra. Így végül is hálával tartozom azoknak, akik talán a tőlem eltulajdonított lejátszón hallgatják majd a CD-met… – mondta Virág.

A debütálás tehát sikeres, a youtube-on számos hozzászólás érkezett már a kliphez, a zenetévén is közkedvelt a videó, s hamarosan a lemez is elkészül, már a keverési munkáknál tartanak. Amíg nincs a boltok polcain Noémi Virág első szólóalbumja, nézzétek meg itt a zene.hu-n a Hiányzol című klipet!

Tolvajoknak köszönheti első slágerét Noémi Virág?

– Havassy Anna Katalin –

[2009.04.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még