2021. augusztus 5. | csütörtök | Krisztina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Zséda NEM!-et mond
Zsédának élete eseményét tartják csütörtökön
Zséda: "Először megrémültem"
Fantasztikusak voltak Zséda táncosai - videóval
Kiderült Zséda titka! Mi köze van a Hungáriához?
Magyar zenészek, ahogyan eddig ritkán láthattad őket 1. - Zsédenyi Adrienn
Kapcsolódó Kiadványok
Zsédenyi Adrienn (Zséda): Rouge
Kapcsolatok
Zsédenyi Adrienn (Zséda)
Ferenczi György
Létray Ákos
Bolyki Brothers

Bravó! Zséda megmutatta: mi is tudunk showt csinálni - videóval

Látványos produkció keretében mutatta be élete dalait Zséda csütörtök este a Papp László Budapest Sportarénában. Bár a félig lezárt helyszínen nem volt teltház, de kevés hiányzott ehhez. Ennek ellenére csak elismerés illeti az előadást.

Május 28-án Zsédenyi Adrienn – életében először – a fővárosi Papp László Budapest Sportaréna közönségét készült elvarázsolni. Jelentem, a munka meghozta gyümölcsét és sikerült neki.

A jól ismert slágerek, a Motel, a Mindhalálig, a Szeress most, a Valahol vagy éppen a legújabb, a Rouge album debütáló dala, a Fekete Rúzs mellett a kevésbé ismert dallamok is remekül szólaltak meg az esten, amely átölelte a művésznő mögött előadóként álló 15 évet.

Igaz, a látnivaló 30 perc késéssel kezdődött: Zséda egy hinta segítségével az aréna tetejéből érkezett a színpadra, ahol fergeteges tánckara és kiváló - az ország legkiválóbb muzsikusaival felálló - együttese fogadta.

Kanapé és a mennyasszonyi csokor

Jópofa kellékekben nem volt hiány; a Motel című dalban egy kanapé, A Szeress most slágerben egy mennyasszonyi fátyol a hozzáillő csokorral, nem beszélve a pirotechnikai látványosságokról, a csinos pasikat és csajokat felvonultató 13 tagú - több akrobatikus mutatványt is bemutató - tánckarról. Kellékek, melyek remekül fokozták Zséda énekhangjának és előadásának élvezhetőségét.
 
A koncert során Zséda a levegőt is meghódította, egy 40 méter hosszú röppályán a közönség fölött lebegve is dalra fakadt.

Színfoltja volt az előadásnak a vendégzenészként fellépő, a szerzőként, énekesként, szájharmonikásként ismert Ferenczi György produkciója. Egy szám erejéig csatlakozott a műsorhoz a Bolyki Brothers is, sőt a billentyűk mögül a zongora mellé előlépve Létray Ákos is kellemes pillanatokat szerzett a Valahol című duettjükkel..

Zséda az est során 8 különböző Náray Tamás által tervezett ruhát öltött magára. A látványos, mégis kényelmes színpadi cipőket egy cipődesigner készítette el az énekesnő számára.

Adrien elmondta, hogy amióta 14 évesen egy hátizsákkal elindult otthonról, erre vágyik. Minden a közönség szeretetéből épült, mert nagyot álmodni, és megcsinálták...

Azt hiszem ez az előadás fontos mérföldkő az elkeseredett magyar zenészek életében is, hiszen Zséda bebizonyította, hogy kitartással, jó csapatattal, sok-sok munkával, remekül felépített stratégiával magyarok is tudnak szép nézőszámot hozó előadást csinálni a legnagyobb „koncerttermünkben”.

Egy jó tanács: aki nem látta a műsort, az azonnal keressen egy olyat, aki jelen volt, mert garantáltan sok érdekességet fog mesélni.

A fellépést 4 kamerával rögzítették és gyanítom, hogy DVD-n is viszontláthatjuk a közel kétórás programot, ami a világ bármely táján megállná a helyét.

Ott voltál a koncerten?

Írd meg fórumunkba, hogyan érezted magad, mi volt a koncert legérdekesebb része. A legjobb beszámolót küldők közül egyeseket CD-vel jutalmazunk, illetve anyagukat közöljük. Játékunk június 2-ig tart.

Ajánljuk! Fantasztikusak voltak Zséda táncosai - videóval

[2009.05.29.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
PiJJJanka 2009.06.03. 16:17 • [7]
énis teljesen megvoltam vele elégedve:)
Mihály13 2009.05.31. 12:42 • [6]
Én is ott voltam , ahhoz képest hogy ACDC rajongó vagyok.
Zséda személyisége és a hangja valóban klasszis volt. , Kicsit kerestem egy Madonna ,vagy Kyle "stilust" na nem a hasonlóságot, hanem egy kis kraftot, kis "dögöt" de elmaradt.
A koncert lényege tulajdonképpen együtt "bulizni" a közönséggel persze ki ki a maga stilusában.
Zadirnak abban van igaza, hogy inkább szinházi előadásra hasonlított.
De ennek ellenére nagyon örültem, hogy ott lehettem., hisz nyitottnak érzem magam minden zenei stilusra, így Zsédában nem csalódtam. és ez volt a lényeg.
guminyusz 2009.05.29. 15:15 • [5]
Nagyon vártam már a Zséda koncertet, sokat vártam tőle, mert amennyit tudok róla gondoltam, hogy mindenben a legjobbat szeretné adni és nem görcsösen, hanem szívből, szeretetből.
Azt viszont nem gondoltam, hogy majdnem végig libabőrős leszek, annyira tetszett az egész műsor.. Amikor a nők elleni erőszakról beszélt és énekelt az is nagyon megható volt, remélem ezáltal sokakban változnak a dolgok..
Zséda nagyon-nagyon szép és csinos volt és végtelenül kedves!
Nagyon örülök, hogy a párommal részesei lehettünk ennek a varázsnak és örülünk, hogy az első között vagyunk akik láttuk fellépni Zsédát a Papp László Sportarénában!!!
Nagyon sok sikert kívánok neki és sok boldogságot!
zadir 2009.05.29. 12:49 • [4]
Zséda – Rouge koncert

Meglepően csendes volt az Aréna környéke alig egy órával a kezdés előtt. Izgatott nők, lányok, asszonyok, és kevésbé lelkes párjaik kézen fogva tartottak a bejárat felé. Tömött sorokról kár beszélni, várakozás nélkül lehetett bejutni az épületbe – nem úgy, mint néhány hónapja az AC/DC fellépésére. Akkor kordonok, zord biztonsági őrök, fémdetektoros kapu és motozás árán juthattunk el a küzdőtérre, ennek most nyoma sem volt – csinos hostess lányok fogadtak a kapuban, mindenki csinos volt kedves, kimért – lazaságnak nyoma sem volt, kérem, ez az Aréna, és fellép Zséda.

Magasra, rombusz formájúra sikerültek a világot jelentő deszkák, s az első pillanatban nyilvánvaló volt, hogy itt ma valamit forgatni fognak – kamera arzenál vette körbe a majd’ két és fél méter magas színpadot. Bántóan kevesen jöttek el a csodálatos hangú énekesnő első Arénakoncertjére, az egyébként is előrébb épített színpad dacára jó ha félház volt, ami nem jelentett többet 4-5 ezer embernél, ők is inkább nézők voltak, mint rajongók – nem kellett attól félni, hogy szétrúgják a terem falait. A kezdés előtt mindenki csinos volt és izgatott.

Majd’ fél órás késéssel indult a show, fantasztikus fénytechnikával, s az addig csak unalmas reklámokat, és fotózási képeket mutató kivetítőn is megjelent az énekesnő, ahogy magasról ereszkedik alá alatttvalói közé – miközben húzza a rezesbanda. A zenészekre nem lehetett panasz, jól kente a dobos, szólózott a gitáros, bólogatott a basszer, Létray Ákos pedig középen, egy emelvényen érezte nagyon jól magát napszemüvegben, miközben a zongora billentyűit nyomkodta kivasalt hajjal. A zenekar, és a körítés is teljesen rendben volt, már csak az maradt, hogy mindez megteljen tartalommal – számomra ez azonban elmaradt. Pedig voltak táncosok, fiúk, lányok. Ruhakollekciók egymás hegyén-hátán. Fotel, duett, acapella.

Zsédának fantasztikus hangja van. Gyönyörű nő, képzett, tanult előadó, nagyszerű énekesnő – de a közönségből nézve egyszerűen megközelíthetetlen. Sok koncert van, ahol a rajongó szíve szerint felugrana a színpadra, letépné a ruhát az énekesről, és ott bulizna vele. De eszébe jutott-e bárkinek vajon, hogy valamelyik Náray-költeményt akár csak összegyűrni merje? Vagy hogy felugorjon, és Zséda nyakába boruljon? Még a végén elkenné a sminkjét…

A koncert rettentően profi volt, és borzasztóan modern, kimérten trendi. Tervezett ruhák, tervezett cipők, előre megszabott mozdulatok, ahol a könnyedséget az jelentette, hogy a táncos fiú balra, vagy jobbra dobja el a vetkőző száma után a trikóját. De talán még az is meg volt szabva. Ez nem koncert volt, hanem egy színházi előadás, a közönség reakciója is erre utalt – ha Zséda kérte tapsoltak, ha nem, hát nem, miközben szóltak az énekesnő életének dalai – sláger, sláger hátán.

A ráadás előtt már sokan elindultak haza, pedig a fináléban bevetettek mindent – rengeteg táncos, pörgős dal, tűz és füst – de mégis, az egész estének nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
rekata 2009.05.29. 10:08 • [3]
Egyszerűen fantasztikus volt Zséda, a zenészek, a látványvilág!!! Nagyon jól éreztük magunkat az édesanyámmal, akinek sikerült egy emlékezetes szülinapot szerezni Zséda "segítségével".
Zséda hangja gyönyörűen szólt, a táncosokkal sikerült felkorbácsolnia a hangulatot, és a zenészek...váááóóó
A kedvenc jelenetem az volt amikor, mint egy égből leszálló tündér behintázta az alatta álló tömeget, és közben gyönyörűen énekelt.
Mégegyszer köszönjük, hogy nem kellett csalódnunk, és végre egy énekes, aki mindent megtesz a rajongók szórakoztatásáért! :-)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Soul és flamenco varázslat a Palóznaki Jazzpiknik első napján
A csütörtök esti Mario...

Megnéztük - ABBA-Neoton gála a Budai Szabadtéri Színházban
Természetes, hogy az ABBA és a...

Megnéztük a Paddy and the Rats koncertjét a Barba Negrában - képek
Megnéztük a Follow the Flow koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Zártosztállyá változott a Barba Negra - képekben
Megnéztük: Republic koncert a Barba Negrában - képekkel
Megnéztük: Tankcsapda, az első évtized dalai a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még