2020. július 5. | vasárnap | Emese, Sarolta nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A nap képe: meglepő fotó a magyar fiatalok kedvencéről
Jutta több évi munkája vált semmivé
Életveszélyben volt a Josh és Jutta frontembere - legalábbis ő azt hitte
Szokatlan szülinapi ajándékot kapott Josh - jópofa videóval
Kapcsolódó Kiadványok
Josh és Jutta: Bábu vagy
Kapcsolatok
Josh és Jutta

Egyik szemük sír, a másik nevet a Josh és Jutta párosnak

A zenészek nagy része arra panaszkodik, hogy a gazdasági válság miatt kevesebb fellépésük van. A recesszió hatását az igazán népszerű előadók kevésbé érzik, legfeljebb azon "szomorkodhatnak", hogy nem sok idejük jut magukra és a pihenésre.

Ennek a feszített munkatempónak a jótékony áldozata Josh és Jutta is, akik évek óta szinte egy óra pihenést sem tudtak megengedni maguknak.

- Bár 2009-ben megígértük magunknak, hogy egy kis nyári pihenést beiktatunk, de úgy látszik ez nem fog teljesülni, hiszen az idei nyarunk is teljes egészében megtelt fellépésekkel - mondta Josh.

A sikerduó nyár elején kihozott kislemeze Az élet mint homokszem, viharos gyorsasággal lett népszerű, ennek is köszönhetően a felkérések száma is megnőtt. Persze ezt mosolyogva veszik tudomásul, és sikerként könyvelnek el minden lehetőséget.

- Örülünk a sok bulinak, hiszen ez is azt mutatja: a csapat egyre népszerűbb! Viszont egyfelől szomorúak is vagyunk egy kicsit, hiszen idén is kimarad a barátokkal eltöltött pihenő. Sebaj, járjuk az országot, na meg a határon túli felkéréseket is nagy szeretettel teljesítjük, a napozással egybekötött lazítás pedig egy picit megint csúszik… – sóhajtott tetetett bosszúsággal a lányok nagy kedvence.

A csapat munkakedvét, tempóját, sikereit és népszerűségét figyelembe véve bátran kijelenthető: rajongóik és fellépéseik száma évről-évre nő. Így nem kell különösebb jóstehetség ahhoz, hogy a jövő nyár is sok bulival kopogtat majd Josh és Jutta ajtaján. Nem mellékes az sem, hogy a pörgős, fiatalos zenéjük hangsúlyozottan bejön a nyaraló közönségnek, így az énekesek a Balaton felé is fellépés miatt veszik az irányt.

A nyaralás beteljesületlen álom marad Josh és Jutta számára? Nem tudjuk… Ám azt megígérhetjük: jövőre újra rákérdezünk a csapatnál!

Fotó: Erdős József
- bizsopress -

[2009.07.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még
Otthoni játékok