Márió meglepetést okozott a főzőműsorban
A Hálózat Televízióban kéthetente futó „Sztárok a konyhában” című szórakoztató receptműsorban Attila minden alkalommal más-más mulatós és popzenei kedvencet lát vendégül, hogy ország előtt megmutassák, mire képesek a fakanál mellett.
A legtöbb vendég nem okoz meglepetést, hiszen a művészélet főbb állomásai közt a konyha legtöbbször nem szerepel. Márió azonban meglepetést okozott.
A világjáró harmonikás szabadidejének egy részét szívesen tölti a konyhában, szeret és saját bevallása szerint tud is főzni.
- Tulajdonképpen mindenevő vagyok, de legközelebb az igazi magyaros húsételek állnak hozzám - árulta el az énekes, aki mindig, mindenhol igyekezett mindent megkóstolni - bármerre is járt a világban. Nagy kedvencem az olasz konyha is, így mindig örültem, ha egy-egy klipforgatás alkalmával visszatérhettem ebbe a csodálatos országba. A tésztaételek őshazájában semmiképp sem lehet kihagyni egy jó spagettit, vagy pizzát, bár ezen ételek terén kicsit óvatosabb vagyok.
Fontos az egészséges étkezés
- Szerencsére nemcsak itthon, hanem határainkon kívül is többször koncertezek szólóban és alkalmanként élő zenekarommal együtt. Sokat jártunk például az elmúlt évben Erdélyben, ahol hasonlóan a magyar konyhához főként a húsételek a jellemzőek. Ezek között több olyan étel is van, amit otthon családomnak is gyakran elkészítek. Minden mellé kerül saláta, vagy zöldségféle, hiszen az egészséges étkezés sem elhanyagolható szempont - mondta Márió, akivel Attila e téren is teljes egyetértéssel nyilatkozott.
A október 3-án 22 órától látható a Hálózat Televízión műsorban kapros csirkeragu készül röszti burgonyával készült. Megtudtuk, a finomság receptjét Márió választotta ki két harmonikázás között.
Van kérdésed a kedvenc zenészedhez? - Tedd fel bátran ITT.
- zene.hu -
[2009.10.02.]