2020. május 27. | szerda | Hella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
DJ Chriss Japánban lépett fel, de itthon folytatja!
Játssz Deja Vu VIP jegyekért és mixlemezért!
Magyar DJ mixe John Digweed műsorában
Újdonságok a Foundation Records és a C-Audio háza táján
Kapcsolatok
DJ Chriss
DJ Poli
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
DJ Chriss & Pöli - a Déjá vu klubturné keceli állomása
[2009. december 4.
péntek 21:00]

A Deja Vu szele Kecelt is eléri

A nyár egyik legnagyobb hazai eseménye volt Chriss és Pöli közös klasszikus felvételeket tartalmazó mixlemeze, a Deja Vu. A válogatáshoz kapcsolódó országos klubturné december 4-én az egész projekt bölcsőjébe, az újranyitott keceli Koronába ér.

A lemez megjelenése óta jó néhány interjúban kiemelték a srácok, hogy számukra a zenei áttörést az ezredforduló környéki keceli partik hozták meg. Chriss a felkavaró emlékű BPM bulik rezidenseként szemtelenül fiatalon kapta meg a lehetőséget arra, hogy a legnagyobb GlobalUnderground sztárok előtt bizonyítson, míg Pöli a legendás Bárban bontogatta a szárnyait a Balkan Beat Brothers csapat tagjaként.

Persze jó néhány közös állomás van még kettejük pályafutásában (elég csak a Home-ot említeni), mégis Kecel szellemiségének lélek és stílusformáló hatása mindkettejük karrierjében elvitathatatlan. A lemezen hallható zenék nagy része is kötődik valamilyen szinten Kecelhez, így nincs is tökéletesebb helyszín ezek felelevenítésére, mint Chriss és Pöli pályafutásának közös origója a Club Korona.

Hozzájuk hasonlóan a partylátogató közönség is dédelget szép emlékeket az ezredforduló környékéről Kecelről. Kevesen vannak köztünk akiknek ne kötődne valami évtizedes emléke a klubhoz. Sokunknak elég csak meghallanunk ezt a közép-magyarországi városka nevét ahhoz hogy elöntsenek egy-egy kellemes éjszakák emlékei.

A klub új üzemeltetői nem is választhattak volna jobban, hiszen a Deja Vu est hűen képviselheti a hidat az új koncepció és a régi szellemiség között. Az örökzöld elektronikus zenei klasszikusok ágyaznak meg az időutazásnak a klub múltjába amelyhez már csak azok hiányoznak akik ezt átélték éveken keresztül. Ez a fajta zenei nosztalgiázás pedig kortalan.

[2009.11.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még