2020. július 4. | szombat | Ulrik nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Brasch Bence hisztéria Nyíregyházán
Brasch Bence: "Sosem leszek elégedett"
Brasch Bence elesett - képekben
Mit keres Brasch Bence az esküvői kiállításon?
Romantikus ajándék Valentin-napra - musicalbarátoknak szinte kötelező
Rossz hír a Csillag születik Gálára készülőknek - erre büszke lehet az RTL Klub
Kapcsolatok
Brasch Bence
Brasch Bence rajongói oldala

Íme a negyedik esélyes! Bemutatkozik Brasch Bence rajongói oldala

Ismét bemutatunk egy rajongói oldal, amelynek tulajdonosai reménykednek, hogy esélyesek lehetnek a végső diadalra is.

A rajongói oldal megszületése úgy történt, hogy egyik szombat este, amikor Brasch Bence feltűnt a “Csillag születik” tehetségkutató műsorában épp egy könyvet olvastam, nem is figyeltem a tv-re. Ám amikor Bence elkezdett énekelni, hirtelen felkaptam a fejem. Nagyon megfogott benne valami, kellemes volt a hangszíne, tisztán énekelt és nem utolsó sorban nagyon szimpatikus volt. – kezdte Szikszay Nóra.

Úgy döntöttem, létrehozok egy rajongói oldalt, ami Bencéről szól. Néhány napig dolgoztam rajta, összeszedtem minden addigi információt róla, és egy közösségi oldalon felvettem vele a kapcsolatot. Azonnal regisztrált az oldalra, amikor tudomást szerzett róla, és amint ő is tag volt, az oldal nagyon sok embert vonzott. Jelenleg 2500 regisztrált tag van jelen. Minden belépőnek egyenként személyesen küldök üdvözlő kártyát az oldalon.

Kis kitérő: Brasch Bence elesett - képekben

Kis idő elteltével segítőtársam is akadt az oldal szerkesztésében, Éliás Julika személyében. Neki köszönhetünk nagyon sok fotót, videót és a fellépéseket is ő írja ki, mivel ő rendezvényszervezéssel is foglalkozik. Nagyon sokat segít az oldal szépítésében, és abban, hogy naprakész információkkal rendelkezünk. Az oldal szerkezete az alapméretezett szerkezettől kicsit eltér.

A Főoldalon láthatunk képeket, olvashatunk Fórumot, illetve Blogot (ahova Bence kb. hetente ír bejegyzést). A következő címke a Meghívás ahol e-mail címet beírva invitálhatjátok az embereket az oldalra. A harmadik címke a Profil ahol a saját profilod tekintheted meg.

Következik Tagok, ahol utána nézhetsz, hány ember regisztrált az oldalra, illetve megkeresheted a barátaidat és Bencét, ugyanis ő kiemelt tag. A Fotók fül alá bármelyik tag feltölthet fényképeket a koncertekről, vagy szerkesztett képeket Bencéről. A sorban jön a Videók ahová szintén bárki feltölthet az interjúkat és a fellépéseken készült videókat.

A Fórumban beszélgetéseket lehet indítani, amihez a többiek hozzászólhatnak. A Sajtó menü alatt a megjelent újságcikkek és internetes bejegyzések kaptak helyet, Chaten a regisztrált tagok beszélgethetnek egymással. Nagyon jó társaság gyűlt itt össze és általában jó a hangulat uralkodik. A Róla fülben Bencéről olvashatunk. A Fellépések címkében ki van írva Bence fellépéseinek pontos dátuma és helye, alcímkéjében pedig megtalálhatóak az aktuális plakátok. Helyet kapott egy Vendégkönyv is ahova már nagyon sok bejegyzés érkezett, 2009 október 19. óta, ugyanis az oldal ekkor alakult.

Ez is érdekes: Brasch Bence hisztéria Nyíregyházán

Sok mindent éltünk már át együtt, mint közösség. Nagyon szilárdan állunk Bence háta mögött, ránk minden helyzetben számíthat mert : ”A zene a nagy egyesítő. Elképesztő erő. Olyasmi, ami még az olyanokban is közös lehet, akik mindenben, de mindenben különböznek.” – zárta a Brasch Bence rajongói oldal bemutatását Nóra.

Pályázz bátran, nyújtottunk a határidőn!

Van egy jól működő rajongói oldalad, amely zenészről szól? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el március 15-ig a bizso@zene.hu címre WEB tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira, infok, a felépítésére, a látogatószámra és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőkről.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson Bence oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé azaz a döntőbe, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenés követő egy hétben. A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

A legnépszerűbb oldal mellett a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb homepage-t is.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak annyit kell tenni, hogy venni a bátorságot és a pályázatot a fent közölt e-mail címre elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2010.03.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még