2022. augusztus 14. | vasárnap | Marcell nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
NOX Rajongói Oldal
Kapcsolódó cikkek
Váratlan fordulatok a Nox-nál
Kiderítettük miért csak döcög mostanában a Nox szekere
Csak néztünk! Így nézett ki Péter Szabó Szilvia egykor!
Kacsa a Nox megszűnése? -  Íme a teljes igazság!
Péter Szabó Szilvia elhagyja az országot!
Péter Szabó Szilvi a Sztársávban is elmondja: létezik a Nox!
Kapcsolódó Kiadványok
NOX: Most
Kapcsolatok
NOX
Szilvia (Péter Szabó Szilvia)
NOX Rajongói Oldal

Íme a hetedik! Bemutatkozik a NOX rajongói oldala

Ismét bemutatunk egy rajongói oldalt, amelynek tulajdonosai reménykednek, hogy esélyesek lehetnek a végső diadalra is.

Az oldalunk 2006. június 2-án nyitotta kapuit, s működik a G-Portál rendszerén, napi frissítéssel. Ez a látogatottságból is feltűnik, naponta 300-an is böngészik rendszeresen, külföldről is, igen szép számmal. – írja Szilvi, a  NOX Rajongói Oldal gazdája pályázatában.

Az oldalon nyolc menüpont található, ezekre kattintva a látogatók betekintést nyerhetnek a kisebb modulok tartalmába.

Kezdjük a Főoldallal. Itt lehetőség nyílik az áttekintésre, s a legfrissebb híreket is itt olvashatjuk a NOX-ról. Amint napvilágot lát az együttesről bármiféle új információ (koncert, fellépés, hír, friss kép, újdonság, médiabeli megjelenés), szinte teljesen biztos, hogy nálunk látható először. Ezekhez a Hírekhez a látogatók hozzá is szólhatnak. – kezdte az idegenvezetés a lány.

A NOX menüpontban minden információ megtalálható az együttessel kapcsolatban, semmi nem marad titokban az érdeklődök előtt. Részletes bemutatkozás a tagokról, táncosokról, zenekarról, mindezt képekkel illusztrálva, s itt ismerkedhetsz meg az eddigi sikerek listájával is.

A Galériában nemcsak az együttes tagjairól, hanem koncertekről, tv felvételekről és más megjelenésekről is szerepelnek fotók. Ez a gyűjtemény gyakran frissül. Az oldalunknak saját fotósa – egyben oldalunk társszerkesztője – is van, aki az együttes szinte minden fellépésén részt vesz, s képeivel igyekszik a látogatók számára átadni azt az élményt, amelyet a helyszínen érezhettek a résztvevők.

Még énekelhetsz is

A Média menüben visszanézhetőek a klipek, videók, korábbi rádióriportokat lehet hallani valamint a NOX legismertebb számainak alapjaihoz is hozzáférhet aki dalos kedvében van. Itt olvashatók az együttesről a nyomtatott médiában megjelent cikkeket is, egészen 2008-tól napjainkig.

A Lemezek következik: albumokról, a DVD-ről és a kislemezekről is sok információt lelhetünk, továbbá megtekinthetőek a lemezek képei, borítójuk, a számok szövege is. Aki kedved kapott, még a dalokba is belehallgathat.

A Koncertek menüpontra váltva a korábbi, és az aktuális NOX turnékat mutatják be részletesen, a teljességre törekedve, képekkel és videókkal is színesítve.

Az Extrák menüpontunk folyamatosan bővül MSN avatarokkal, háttérképekkel, animációkkal, és egy képeslapküldőt is használhatunk. Tehát immár semmi akadálya annak, hogy számítógépünket is teljes egészében NOX-os köntösbe öltöztethessük! Oldalunkon társoldalak is találhatóak, hiszen így összefogva másokkal még jobban tudjuk honlapunk látogatottságát növelni. Itt - ha van egy szép saját oldalad - akár Te is helyet kaphatsz! A Szilva96 Facebook-on, és Twitteren is elérhető, ezek tartalma is rendszeresen frissül. – egészítette ki az ötletgazda.

Természetesen ne feledkezzünk meg a közvetlenebb kommunikációt lehetővé tevő Chat-ről sem, itt napi kapcsolatba kerülhetnek az oldal látogatói, beszélhetnek a honlap szerkesztőivel, valamint a felmerülő technikai kérdések megbeszélésére is itt kerülhet sor.

Véleményedet bátran leírhatod a vendégkönyvünkbe is. Minden dicséretet vagy egyéb javaslatot, akár kritikát szívesen veszünk, és köszönettel fogadunk! Kattanj a Szilva96-ra - a NOX legismertebb és legnagyobb rajongói oldalára - hogy ránk kattanhass! – zárta a pályázatot az oldal házigazdája.

Pályázz bátran, nyújtottunk a határidőn!

Van egy jól működő rajongói oldalad, amely zenészről szól? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el március 15-ig a bizso@zene.hu címre WEB tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira, a felépítésére, a látogatószámra és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőkről.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson a Nox oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé - azaz a döntőbe -, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenést követő egy hétben. A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

A legnépszerűbb oldal mellett a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb homepage-et is.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak venni kell a bátorságot, és a pályázatot a fent közölt e-mail címre kell elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2010.03.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Esküvői és party zenekar, Silver Moon zenekar [2022.07.29.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Otthoni játékok

Eddie Vedder és társai meghódították Budapestet - képekben
Pearl Jam, Papp László Budapest...

Időutazás Leslie Mandokival
2022.07.26-án volt szerencsém a világhírű Leslie Mandoki...

Forró, nyári este a Hooliganssel - képekkel
Megnéztük az EFOTT fesztivál második napját - képekkel
4 év után ismét Judas Priest koncert volt hazánkban - képekben
Ilyen volt a Mozart! musical a Margitszigeten - képekkel
KISS ünnep az Arénában - képekben
beszámolók még