2022. augusztus 9. | kedd | Emőd nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Spartoo - Summer Sales- kiárusítás - akár 60%
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Crystal rajongói oldal
Kapcsolódó cikkek
Három év hallgatás után október 12-én visszatér a Crystal
Hallgasd meg! Ez volt a sláger 2006. október 22-én
A szinglikről is szó lesz a mostani Sztársávban
Gregorian üzenetek a Crystaltól
Kapcsolódó Kiadványok
Crystal: Gregorian
Kapcsolatok
Crystal
Crystal rajongói oldal
Crystal Rajongói Oldal (Zöld László oldala)

Íme a tizedik! Bemutatkozik a Crystal rajongói oldala

Ismét bemutatunk egy rajongói oldalt, amelynek tulajdonosai reménykednek, hogy esélyesek lehetnek a végső diadalra is.

– Az oldalt azért hoztam létre, mert a kedvenc együttesem a Crystal. Véleményem szerint, tehetséges énekesek, akik színvonalas zenét játszanak. Maguk írják a zenét és a szövegek túlnyomó többségét. Ők azok, akikre igazán büszkék lehetünk. Célom, összefogni a Crystal rajongókat és friss infóval, koncert képekkel kedveskedjek nekik. Szerencsére az elmondhatom, hogy a leglátogatottabb és legnépszerűbb Crystal rajongói oldal tulajdonosa vagyok, amelyet 2006 augusztus 1-jén indítottam. Regisztrált felhasználóinkat jelenleg 251 fő teszi ki. – kezdte az oldal gazdája.

Felépítés

Menük: Megismerhetjük a Crystal együttes történetek, a tagok tanulmányait és  jellemzését. Extra menü: Lajtai Kati válaszolt rajongói kérdésekre. Képek menü: a legkisebb koncerttől kezdve a nagykoncertekig találhatunk képeket.

– A Médiaszereplések menüben igyekszem minden tv-s szereplést, újság megjelenést feltüntetni. A Hírek menüben az aktuális híreket írom, hogy minél egyszerűbben és gyorsan tudjanak tájékozódni az együttesről.

Az eddig legforgalmasabb nap látogatottsága 1557 volt. Köszönhető annak, hogy az iwiw-en is fentvan az oldal, bár ott rajongói klubként szerepel. Külön büszkeséggel tölti el a készítőt, hogy látogatója volt a Groovehouse éneknője Judy is, akinek tetszett az oldal. Na meg persze az együttes is bekukkantott már párszor.

Több mint 4 és féléve járok a Crystal koncertjeire Budapesten, és a fővárostól távolabb is. A Crystal törzshelyén az Old Mn's Puban, szinte mindig ott vagyok. Kasza Tibort tavaly születésnapján megleptük egy tortával, amiről a zene.hu is beszámolt. Fantasztikus együttes. Hajrá Crystal, hajrá igényes magyar zene! – zárta Zöld László, a lap szerkesztője. 

Pályázz bátran, nyújtottunk a határidőn!

Van egy jól működő rajongói oldalad, amely zenészről szól? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el március 15-ig a bizso@zene.hu címre WEB tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira, a felépítésére, a látogatószámra és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőkről.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson a Crystal oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé - azaz a döntőbe -, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenést követő egy hétben. A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

A legnépszerűbb oldal mellett a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb homepage-et is.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak venni kell a bátorságot, és a pályázatot a fent közölt e-mail címre kell elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2010.03.13.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
bizso 2010.03.15. 07:52 • [2]
A cikk olvasottsági adatainál mi látjuk, ha bármilyen módon elolvassa valaki.
zene.hu
Előzmény: MelindaC • 2010.03.15. 00:21 • [1] • Előzménykövetés 
MelindaC 2010.03.15. 00:21 • [1]
"Ha szeretnéd, hogy továbbjusson a Crystal oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat. A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé - azaz a döntőbe -, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenést követő egy hétben."
Elküldöm ennek az oldalnak a linkjét ide-oda, és ha valaki ráklikkel, akkor ezen az oldalon ezt valami számlálja? Vagy a "megosztom"-ra kell klikkelni?
Nem informatikus vagyok, hanem Crystal rajongó!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Esküvői és party zenekar, Silver Moon zenekar [2022.07.29.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Eddie Vedder és társai meghódították Budapestet - képekben
Pearl Jam, Papp László Budapest...

Időutazás Leslie Mandokival
2022.07.26-án volt szerencsém a világhírű Leslie Mandoki...

Forró, nyári este a Hooliganssel - képekkel
Megnéztük az EFOTT fesztivál második napját - képekkel
4 év után ismét Judas Priest koncert volt hazánkban - képekben
Ilyen volt a Mozart! musical a Margitszigeten - képekkel
KISS ünnep az Arénában - képekben
beszámolók még
Otthoni játékok