2020. május 25. | hétfő | Orbán nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szürkemarhákat fogadtak örökbe a Zsindelyes fesztivál előtt - A Hooligans és a Bikini is fellép a "pálinkás napon"
Az ország egyik legismertebb Ádámját ünnepeljük
Csepregi Éva védencei mellett kiállt a teljes zenekar
Don Quijote ismét Győrben kergeti az álmokat…
Hogy is volt az a legendás Holnap Hajnalig?
Karácsony Végvári Ádám és Csepregi Éva módra, meglepetésekkel
Torgyán József Somló Tamással ünnepelt a Névshowrban - képekben
Képgalériák
Neoton Sztárjai koncert Győrben
Kapcsolatok
Neoton Família Sztárjai
Pallai Produkció

Neoton Família Sztárjai koncert, "tankcsapdákkal" és mosolyokkal

A Győri Egyetemi Csarnok sok nagyszerű koncertet megélt már, voltak itt neves előadók. Köztünk a Neoton Família sztárjai is, akik szinte már hazajönnek. Nem először léptek itt már fel, s vélhetően nem is utoljára. Megújult műsorral és régi slágerekkel várták a rajongókat.

A Széchenyi Egyetemnél építési és felújítási munkák folynak, így kissé nehézkes volt megtalálni a csarnokot annak, aki már járt ott, s úgy gondolta levágja az utat. Nem egy érdeklődőt lehetett látni, aki a koncertjegyet szorongatva kóválygott a kordonok között, amelyeket az építkezés miatt helyeztek ki, néhol bizony nagyon a láb alá kellett nézni… Helyenként igazi "tankcsapdák" alalkultak ki a Neotonos rajongók előtt

A fellépést este 8-ra hirdették meg, a kapunyitást 7-re, amely ahogy lenni szokott, csúszott egy jó 20 percet. A jegy egyszeri belépésre jogosított, így a ki-be mászkálást el lehetett felejteni. Persze, aki egyszer bejutott, az miért akart volna távozni? Még messze volt a kezdés, de a színpad előtt tömött sorokban álltak a vérmesebb rajongók. Ám azt, hogy teltház lesz, csak erős túlzással lehetett állítani. Nem is lett, ám azért szép számmal összegyűltek a bulizni vágyók.

Nem lehetett panasz az előadókra, ami viszont helyenként zavaró volt: rettenetesen hangos volt a zene. Sokszor annyira, hogy torzította az énekhangot. Többször csak nehezen lehetett rájönni, melyik dalról is van szó. Csepregi Éva mikrofonja pedig gyenge volt. Arra kellett volna jobban tolni, és a többiből visszább venni....  Később a technikusok javítottak a dolgon, de nagy kár volt azért a néhány dalért. Jól tették, mert Éva hangját vétek lett volna elnyomni a hangszerekkel.

Izzott a csarnok

Félre a kritikákkal, mert azért a Neoton az a Neoton. S az első pillanattól kezdve, már lehetett érezni, hogy hatalmas robbanás lesz ebből. Éváról nehéz újat írni: mindig hozza a tőle megszokott maximumot, az éneklésben, a kedvességben, a mosolyban és a kommunikációban. Öcsi a csapat kópéja, Ádám Éva mellett ragyog, mint mindig, a gitárjátéka pedig magabiztos, ízig-vérig profi.
 
Lukács Laci és neje, Andi a háttérben tökéletesen egészítette ki az első vonalat, tiszta vokál-hangzást adva a nótáknak. Heatlie Dávid jó ideje teljes jogú tagja a Neoton Família sztárjainak, s mi lehet ennél nagyobb büszkeség egy anyának, ha csemetéje átéli az egykori nagy sikereket.

A koncert képekben - klikk a fotóra

Ahogy haladt előre a koncert, a hangulat is úgy lett egyre emelkedettebb, az olyan nagy slágerek, mint a Nyár van, a Parizsi lány, a Holnap hajnalig közös dalolásra késztették az egész közönségek, akik hálásak voltak minden egyes gesztusért és szóért. A műsor egyébként megújult, olyan dalok is felcsendültek, amelyeket eddig nem vett elő a csapat. Dániel, Barátom a gitárom, Védőháló nélkül, Miért nem hiszed el, Búcsú, csak hogy néhányat említsünk meg ezek közöl. Mindenki megtalálta a neki valót, valahogy mélyebb lett ezekkel a koncert mondandója, jobban átöleli a Neoton életművet.

Mindig tarolnak a a slágerek

Ezek a dalok lehet hogy nem most születtek, de hogy még most is fénykorukat élik, az is biztos. Mosolyt csaltak az arcokra, táncot a lábakba, tapsot a kezekbe. Jó buli volt, kétségtelen.

A legemberibb jelent a koncert után zajlott le, amikor Csepregi Éva kijött a csarnokba, hogy autogramokat osszon. A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Intézmény lakói várták Évát, közös fotók és baráti kézfogások őrzik a találkozás élményét.

Olvass tovább: Ez volt egykor a sláger 18. - 1977-ben milliók hallgatták a dalt

– Soleil –

[2010.04.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még