Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. február 27. | szombat | Ákos, Bátor nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megvan az 1. helyezett - Íme a 10 legnépszerűbb rajongói oldal
Kapcsolatok
Bereczki Zoltán&Szinetár Dóra Rajongói Oldal
Brasch Bence rajongói oldala
Egyházi Géza Rajongói Oldala
Fekete Dávid Rajongói Közösség
Jennifer Lopez Rajongói Oldala
Király Linda&Viktor Rajongói Oldala
Legnépszerűbb csengőhangok
NOX Rajongói Oldal
Oláh Ibolya Rajongói oldala
Tabáni István Rajongói Közösség
Tabáni István Rajongói Oldal

Ezeket vedd figyelembe, ha rajongói oldalt készítesz!

Hamarosan lezárul a legnépszerűbb rajongói oldal verseny, s kiderül, hogy a döntősök közül melyik az, amelyik elviszi a fődíjat. Most azonban a zene.hu értékeli a versenyt, pontosabban gyűjtötte össze azokat a szempontokat, amelyeket szerintünk érdemes figyelembe venni, ha rajongói oldalt szeretnénk életre hívni.

– Ha egy rajongói oldalra kattintok, számomra az e legfontosabb, hogy képekben is megjelenjen, kiről is szól a honlap. Különösen akkor van ennek jelentősége, ha kevésbé ismert előadóról vagy együttesről van szó. A másik az átláthatóság. Kellemetlen, ha sokáig kell keresgélni, miről is akarok informálódni.

– Fontos továbbá, hogy lehessen látni a feltétel nélküli szeretetet és lelkesedést, azt, hogy aki készíti az oldalt, szívvel és lélekkel tegye. Érezzem, első kattintásra, hogy igazán szereti rajongásának tárgyát.

– A színek megválasztása is roppant fontos! Nem jó, ha csupa szín, mert akkor az embernek az az érzése, hogy Dörmögő Dömötört nézeget. Elveszik a tartalmon a sok csicsában.

– Ugyanilyen fontosnak tartom a megfelelő stílust is. Elhiszem, hogy vannak divatos szavak, rövidítések, ám nem feltétlenül egy rajongói oldalon kellene ezt megjelentetni. Számomra ezzel elveszti a komolyságát. Egy kedvencüknek életre hívott lapon ne az önmegvalósítás legyen a fő szempont.

– A logikus felépítés és a menürendszer is lényeges. Legyen benne egy fontossági sorrend, nem jó, ha az első menüpontban az Extrák szerepelnek, kezdjünk inkább a Hírekkel.

Inkább a minőség domináljon!

– A mennyiség ne menjem a minőség rovására. Inkább kevesebb tartalom legyen, mint zsúfoltság. És a híreket is érdemes válogatni. Nem kell mindent közölni, csak azt, ami érdekes és fontos információt tartalmaz.

– Ha már weblapot csinálunk, a feltöltött képek minősége is legyen olyan, amellyel nem vallunk szégyent.

– Érdemes a nevet is jól megválasztani, hogy könnyen megtalálható legyen az oldal és természetesen utaljon is a kedvelt személyre, bandára.

Úgy gondolom, ha ezeket a szempontokat figyelembe veszi a honlap megálmodója, akkor nagyon sok értékes és kellemes pillanatot szerezhet a látogatóknak, önmagának és sokszor még a rajongásig szeretetett személynek is.

Kedden pedig kiderül, hogy a zene.hu szakmai zsűrije melyik rajongói oldallal volt a leginkább megelégedve! Látogass vissza tehát holnap is, megéri!

Megvan az első 10 helyezett!

– Soleil –

[2010.05.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával