2023. március 20. | hétfő | Klaudia nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
SP komolyan veszi az új őrületet
Nézd meg mit csinál SP, amikor unatkozik
Tarol a Partyarc - már 500.000-szer nézték meg
Exkluzív! Megtudtuk, kik éneklik a VIVA Comet hivatalos dalát
SP jól érezte magát az új szerepkörben - képekben
Kapcsolatok
SP (Éder Krisztián)

Szép volt SP

A súlyos, immunhiányos betegségben szenvedő 16 éves Bianca Egerből érkezett, hogy a hétvégén találkozhasson kedvencével, SP-vel. A Millenáris Fogadóban lépett fel a tinisztár, de a koncert előtt szívesen beszélgetett fél órát Biancával.

A kislány elmondta, még a szobája falán is a sztár képe van kitéve és a barátnői nagyon irigykednek, hogy közvetlen közelből láthatja a celebet. Mesélt arról is, hogy nagyon szereti SP zenéjét, a megjelenését, és ahogy táncol.

A két fiatal barátságosan, közvetlenül beszélgetett, SP mesélt neki a terveiről, hogy diploma előtt áll, a zene és a tánc mellett a divatfotózás érdekli, ezen a területen is otthon érzi magát.

Első igent mondott

- Nem csalódtam SP-ben, nagyon készséges volt, az első telefonra igent mondott, természetese, hogy segít, válaszolta azonnal. Ott a helyszínen, mintha ezer éve ismernénk egymást, úgy beszélgettünk, nagyon kedves, figyelmes fiú, tudta, hogy egy álmot teljesít be, mégis közvetlenül viselkedett, semmi sztár allűr nem volt
- mondta a Zene.hu kérdésére Felkai Márta az eseményt szervező Csodalámpa Alapítvány kommunikációs vezetője.

Hozzátette: Ezek a beteg gyerekek egy életre szóló élményt kapnak, sokat segít rajtuk az, hogy egy ilyen megközelíthetetlennek tűnő sztár csak velük beszélget, időt szán rájuk. Az öröm gyógyít, ezt már tudjuk és ez a tapasztalatunk is, akkora élményben van részük, hogy utána sokkal könnyebben veszik a kezeléseket, sok-sok energiát ad nekik egy-egy kívánságuk valóra váltása, és az élmények hatására le is akarják küzdeni a betegséget. A hozzánk forduló gyerekek 85 százaléka meggyógyul, és ma már azt mondhatom, biztos, hogy ehhez mi is hozzájárulunk az örömszerzéssel.

A Csodalámpa Alapítvány már 1200, súlyosan, életveszélyesen beteg gyerekek egy-egy kívánságát teljesítette, többen játékokat, számítástechnikai eszközöket kérnek, mások utazni szeretnének, Vidámparkba mennének vagy éppen hőlégballonnal, repülővel szállnának fel, és vannak jó páran, akik kedvenc művészükkel, sportolókkal szeretnének találkozni. Mindezekből az élményekből a kis betegek erőt gyűjtenek, hogy leküzdhessék a betegségüket. A kívánságok mindegyikéről beszámoló készül, mely olvasható a www.csodalampa.hu oldalon. 

Olvass tovább: SP komolyan veszi az új őrületet

- Bíró - 

[2010.05.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hirdetés leírása szolgáltatás [2023.03.19.]
magán kölcsön ajánlat: melindakovacs687@ szolgáltatás [2023.03.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Ville Valo szíve lelke - Neon Noir Tour 2023
Hét és fél esztendő elteltével 2023 március...

Fényesen ragyog a Kowalsky meg a Vega csillaga! Volt ok ünneplésre az Arénában
20 éves...

beszámolók még