2024. június 16. | vasárnap | Jusztin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nyílt levelet küldtek Brasch Bencének
Újabb titkok a Bravo OTTO gáláról
Egy sláger, amitől tuti beindulsz 25.
SP történelmi eredménye a Bravo OTTO-n - videóval, fotókkal
Nézd meg a Bravo Otto legforróbb pillanatát - videóval
Leo a Stereo 2.0-ból: „Volt bennünk egy kis csalódottság”
A barátnőjével csókolózott Brasch Bence a színpadon? - íme az igazság!
Vallomások a foci VB-ről 4: Brasch Bence és Horváth Tomi
Kapcsolatok
Brasch Bence
Varga Viktor
Vásáry André
Legnépszerűbb csengőhangok

Nagy tali 21.: Zsanett órákat várt Brasch Bencére, de megérte

Ismét itt a nagy sikert aratott Nagy Találkozások című rovatunk, amelyben mindenki elmesélheti, sőt meg is mutathatja, milyen is volt az a bizonyos találkozás a nagy-nagy kedvenccel. Most Vígh Zsanettet mutatjuk be, akinek a nagy találkozást Brasch Bencével hozta össze a sors.

Már hetek óta terveztük egyik barátnőmmel, hogy január 8-án este ellátogatunk egy rendezvényre, ami egy korcsolyapályán volt megrendezve a Westend tetőteraszán .

Szeretünk korcsolyázni, ám aznap nem a korizás miatt mentünk elsősorban. Hogy miért? Gondolom sejtitek.:) Tudomásom szerint, kedvencem Bence is elkívánt látogatni a helyszínre, aminek nagyon örültem. Mindaddig csak tv -n keresztül láttam, ezért nagyon vártam az első találkozást. Lassan teltek a napok, hetek, de végre eljött az a bizonyos pénteki nap is. Délelőtt suliba kellett mennem, ezért már elég korán fenn voltam. Álmosan és fáradtan odakullogtam az ablakhoz és láttam, hogy szakad az eső. Kicsit elszomorodtam, hogy ilyen rossz az idő, de gondoltam estére eláll és jobb lesz. Nem így lett.

Nem adták fel a reményt...

Egész nap csak esett és esett. Gondolkodtunk mi legyen, de úgy döntöttünk, végül elmegyünk és megnézzük mi lesz ott. Nem lakunk messze az áruháztól és hamar odaértünk. 6 órakor kezdődött a rendezvény és mi már 5-re odaértünk. Felmentünk a tetőteraszra, de nem volt ott senki, a jégpálya csupa víz volt. Kevés esélyt láttunk arra, hogy lesz valami, de nem adtuk fel. Elmentünk és 1 óra múlva visszamentünk. Akkor már voltak ott egy páran, főként korunkbeli lányok, de néhány ott dolgozó is sürgött-forgott. Sajnos az eső is velünk volt. Álltunk és vártunk. Időközben néhányan már a jégre merészkedtek, a zene is szólt és megérkezett André és Varga Viktor. De Bence sehol…

Fél 8 fele azonban befutott várva várt kedvencünk is. Mindenki nagyon örült mikor megláttuk. Először bement egy sátorba, majd pár perc múlva visszajött autogramot osztani és képeket csinálni. Nagyon aranyos és kedves volt, alig tudtam elhinni hogy végre találkozhattam vele. Mivel az eső továbbra se állt el, így az autogramok és képek után elköszönt és bement megint a sátorba. A rajongókat természetesen oda nem engedték be. Mi pedig boldogan elindultunk hazafelé. Nagyszerű és igen emlékezetes este volt. Azóta már elég sok koncerten voltam ahol fellépett Bence. Mindig nagyon kedves, és ha van lehetősége mindenkivel beszélget egy kicsit és csinál egy közös képet Már a következő fellépések is be vannak írva a naptárba!:)

Várjuk az történeteket és a képeket!

Ha érzel magadban elég bátorságot ahhoz, hogy egy egész ország előtt megmutasd, ki is a kedvenc előadód, akkor nem kell mást tenned, mint a nagy találkozás történetét és egy fényképet elküldened a nagytali@zene.hu e-mail címre NAGY TALÁLKOZÁS tárggyal, és mi garantáljuk neked, hogy megjelentetjük írásodat.

Sőt, itt még nincs vége: ha szerencsés vagy, a Zene.hu CD-kkel is megjutalmaz vállalkozó kedvedért cserébe. Ehhez annyi kell, hogy a te történted olvassák el a legtöbben. Ne habozz hát, jelenj meg a Zene.hu virtuális hasábjain!

Még több nagy taliért klikk IDE!

- zene.hu -

[2010.06.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Ma készen áll, 60 online egységben szolgáltatás [2024.06.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Az Esti Kornél történetének első minifesztiválját...

Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Ki hitte volna, hogy még fogjuk látni a...

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
beszámolók még