Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. augusztus 24. | csütörtök | Bertalan nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Patricia Snoop Dogg-gal nyerte meg a versenyt
Kapcsolatok
Snoop Dogg

Patricia ledöbbent, amikor meglátta Snoop Dogg-ot 

Rupp Patrícia 17 éves kora ellenére nagyon céltudatos, mindig tudja mit akar. Képtelen tervek nélkül meglenni, ezért soha nem unatkozik. A gimnazista hölgy amellett hogy sokat tanul modellkedik, klipekben szerepel, mint a legtöbb tini ő is szívesen hallgat zenét, vannak nagy kedvencei, akikért ha kell órákat képes várni. A kitartása legtöbbször eredményre vezet. Legutóbb Snoop Doggal futott össze. A közös kép nem maradt el. Az értékes felvétellel benevezett fotópályázatunkra, amit első helyezést ért el.
 

Mi történt, amikor három óra várakozás megláttad a Snoop dogg-ot?
Először ledöbbentem, nagyon furcsa volt látni. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy tényleg sokat vártunk rá, és erre még jött a biztonsági őr, aki felvilágosított minket, hogy nem szabad hozzá érnünk, nem kérhetünk autogramot és közös kép is csak akkor lehet, ha ő odajön hozzánk. Végül nagy szerencsénk volt, mert ahogy leszállt a buszról meglátta, hogy várunk rá, odajött kaptunk tőle aláírást, én gyorsan meg is kérdeztem tőle, hogy közös képet lehet-e csinálni, bólintott és elkészült a fotó. Próbáltam normális fejet vágni a képen és nem teljesen zavarba jönni a „dologtól”. Sajnálatomra beszélgetni nem lehetett vele, mert még a riporterek kérdéseire sem felelt.

- 
A találkozás 15 éves korodban történt. Tiniként gyakran vadásztál autogramokra?
- Soha nem voltam egy nagy aláírásvadász, inkább a közös fotók hoztak lázba; Snoopon kívül Basshuntert sikerült „becserkészni”, vele a 2009-es Viva Cometen találkoztam.

- 
Miért fontos neked hogy találkozz ismert emberekkel?
- Nagy örömöt jelent és az egy szuper dolog,hogy személyesen találkozhatsz azzal, akit már évek óta hallgattál, beszerezted a lemezét, nézted a tv-ben stb. Teljesen más, mint klipekben vagy fotókon látni.

- Úgy látom az a csaj, vagy aki tud küzdeni dolgokért.
- Igen és addig megyek, ameddig el nem érem és egyébként sem bírok cél nélkül lenni. Mindig vannak terveim, most azért tanulok, hogy bekerüljek egy felsőoktatási intézménybe.

- 
Miként képzeled el a jövődet? Mit fogsz csinálni mondjuk 5 év múlva?
- Remélem öt év múlva befejezem az egyetemet. Szeretnék megmaradni a modell közegben, érdekel a média, az újságírás gyerekkori álom, az nagyon érdekel, de fotósként és a háttér munkák terén is eltudom képzelni magamat.

- 
Elégedett vagy a mostani életeddel?
- Úgy gondolom, hogy most így gimnáziumba többet nem tudnék csinálni és ennyi így pont elég nekem nem nagyon szeretnék változtatni, sőt az eddigi dolgaimon sem változtatnék, amit csináltam az mind tudatos volt és így volt jó.

- 
A szüleid támogatnak abban, hogy ezen a picit sem könnyű divat világban eredményes legyél?
-  Nyilvánvalóan féltettek , hiszen a kezdetekkor 15-16 éves kislányként azért picit veszélyes, ezért mindig elkísértek a fotózásokra és a castingokon is mellettem voltak. Megjegyzem, hogy 18 éves kor alatt el kell, hogy kísérje szülő a gyereket, de nekem ez jól jött, hiszen mindig tudták, mit írok alá, miben veszek részt, ez engem inkább megnyugtatott, mint sem hogy terhes lenne. Arra büszke vagyok, hogy nem az volt, hogy a szüleim betoltak valahova hanem, én intéztem el magamnak.

-  
A sulidban elfogadnak az osztálytársaid? Nem vagy kiközösítve, azért mert te sikeresebb vagy, mint ők?
-  Abszolút nem vagyok kiközösítve, jól kijövök velük. Tudják, hogy mivel foglalkozom és, hogy mindig is kötődtem ehhez a világhoz.

- 
Szerepeltél az Idiot Side klipjében. Hogyan sikerült ez?
- -Egyszerű volt, láttam egy hirdetést, hogy lehet szereplőnek jelentkezni. Gondoltam kipróbálom magamat, hiszen semmit sem veszíthetek. A beküldött anyag elnyerte a tetszésüket és a válasz e-mailben az állt,hogy jöhetek.Megérkeztem a forgatásra, ahol rengeteg lány volt. A helyszínen odalépett hozzám a kliprendező és megkérdezte, hogy mit szólnék ahhoz, ha főszereplő lennék a klipben. Először nem tudtam mit kezdjek a felkéréssel, hogy Úristen ezt, hogy kellene, nem értek még ehhez és semmi tapasztalatom nincsen, de elvállaltam, amit jól tettem, mert szerintem végül is tök jól sikerült és nagyon nagy élmény volt.

- Bíró -

[2010.10.25.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
kamagra gold,potencianövelő egyéb [2017.08.22.]
NT-INSTRUMENTS (NEUTRIK) MINISPL MÉRŐMIK hangosítás/cucc [2017.08.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Cserháti Zsuzsa emléke örökké él! 
Nemrég csoda történt az Esztergomi Várszínházban....

Ilyen volt az idei szigetem...
Hosszú idők óta nem kifejezetten egy-egy speciális fellépő...

Woodstock az Ugaron - A pusztába kiáltott show
Prince-t és zenéjét ünnepeltük egykori zenekarával Veszprémben
A helyieknek csak ördög fesztivál
Az év legforróbb fesztiválja volt a húsz éves FeZen!
A Sziget Fesztiválról jelentjük - fotóriport
beszámolók még
koncert.lap.hu