2020. július 6. | hétfő | Csaba nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nem hittünk a fülünknek! Ezért érdemes magyar dalt hallgatni 29.
Nem hittünk a fülünknek! Ezért érdemes magyar dalt hallgatni 31.
Kapcsolatok
HARD

Nem hittünk a fülünknek! Ezért érdemes magyar dalt hallgatni 30.

A nap magyar dala rovatba magyar zenekarok, zenészek muzsikái kerülhetnek be. Eddig minden nap mi ajánlottunk, de mostantól Szolnoki Péter előadó is belebújik az ajánló szerepébe: a szakember ígéri, hogy nem okoz csalódást és a legjobbakat válogatja nektek.

A pénteki dalajánlóm: Hard - Várj úgy (Hard rock) - kezdte válaszát a Bon-bon "édesebb" fele.

- Többször bebizonyosodott már, hogy a világ legszebb lassú dalait rockzenekarok írták. Mindig vitára ad okot, hogy kinek mi tetszik, de egy dologban közös nevezőn lehetünk: az évtizedek alatt kialakult rengeteg rockstílusú nóta között mindig is a dallamos szerzemények váltak halhatatlanná. Az, hogy ez a dal hasonló fogadtatásban részesül-e, az majd pár év múlva kiderül, de ami biztos, nekem nagyon bejön ez a kemény, mégis érzékeny, tradicionális, de egyben a mai ízlésnek is megfelelően hangszerelt, fülbemászó szerzemény. Örülök, hogy ebben a mai zenei dömpingben születnek még ilyen dallamos balladák! Köszönet a zenekar tagjainak! - folytatta Peti.

- Vámos Zsolti szépen megkomponált szólója egyszerre nyugodt és virtuóz. Lassú vibrátói és szépen ívelt, gömbölyű hangokból álló, stílusos dallamvezetése egy köztiszteletben álló úri szabó eleganciájával vetekszik. Engem mindig levesz a lábamról. Dicséretes és nagyon megtisztelő, hogy a zenekar svéd énekese, Björn Lodin fáradságot nem kímélve - Zsolti segítségével - megtanulta és felénekelte magyarul is ezt a dalt! Az esetleges kötekedőknek és fanyalgóknak csak annyit, hogy az akcentusa semmivel sem szokatlanabb, mint Charlie (imádás!) amerikás kiejtése. :) Le a kalappal! Hallgassátok szeretettel!
Nekem tetszik! - zárta válaszát a kiváló énekes.

 Szeretnéd megkapni mailben a nap magyar és a nap külföldi dalát? Iratkozz fel tematikus hírlevelünkre! Érdemes, hiszen a feliratkozók között rendszeresen ajándékot sorsolunk ki.

Név:*
E-mail:*

 


Még egy magyar dal?

  

[2010.10.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még