Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2018. december 10. | hétfő | Judit nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gyorshír! Teltház a 2011-es Újévi Mága-koncerten
Megható jelenetek sora Mága Zoltán Újévi koncertjén
Képgalériák
Képek az ÚJÉVI koncertről
Kapcsolatok
Mága Zoltán

Mága Zoltán 10 kilót fogyott, de remekül megcsinálta az Újévi koncertet - fotókkal

Az új év első napján a Papp László Budapest Sportarénában Mága Zoltán és vendégei harmadik alkalommal gyűltek össze. Az invitálásra 13 ezer ember fogadta el a meghívást és milyen jól tették, hiszen összességében kitűnő estének lehettek szem- és fültanúi.

 A díszvendégek között több prominens személy, üzletemberek, ismert sportolók, színészek voltak jelen, tiszteletüket tették az európai uniós országok képviselői. Igaz, közülük csak Schmitt Pál köztársasági elnököt és Tarlós István budapesti főpolgármestert emelték ki név szerint.

Az est házigazdája - a maratoni előkészületek alatt 10 kilót fogyó - Mága Zoltán a sztárfellépőkkel együtt lovas fogaton gurult be a küzdőtérre. Majd a kórussal és a szimfonikus zenekarral együtt a Himnuszt követően Beethoven örömódájába kezdett, s kezdetét vette a Pazar látvánnyal megvalósított este, amelynek során számos zenei csemegében lehetett része a népes vendégsereg.

Zsédenyi Adrienn lenyűgöző, új oldalát mutatta meg, előbb egy Edith Piaf dalt énekelt el franciául, majd Time To say goodbye örökzölddel is elismerést vívott ki magának a publikum körében. Ádok Zoli a hegedűművész lányával, Mága Jenniferrel varázsolt remek hangulatot a Dirty Dancing betétdalával, de Feke Pálra sem lehet panaszunk, aki ezúttal a Herkules című rajzfilm egyik nótáját énekelte. A modern olasz, spanyol, görög ritmusok mellett klasszikus dallamokban sem volt hiány, erről Komlósi Ildikó egy kifogástalan Carmen-dallal gondoskodott. Az operett-blokkban Oszvald Marika, Kerényi Miklós Mátéval és Dancs Annamarival pörgették fel nemcsak a hangulatot, hanem akrobatikus mozdulataiknak köszönhetően egymást is.

Képek a koncertről

Az est folyamán előfordult, hogy közel 500-an voltak a színpadon. Azok közül, akik szóló produkciókkal kápráztatták a közönséget, értelemszerűn Mága Zoltán szerepelt a legtöbbször, ő 20 számban működött közre. Impozáns látvány volt, amikor Strauss Kék Duna keringőjét játszotta, hiszen 20 táncospár a csodálatos bécsi keringővel adta az elő díszletet.

Ezen kívül is több megható produkciót láthatunk, ahogy arról korábbi anyagunkban már beszámoltunk.

A művész missziója ezen az a napon is folytatódott. Már eddig is szép összeggel segítette például a vörösiszap-katasztrófa károsultjait, de a január elsejei koncert bevételéből további 5 millió forintot ajánlott fel nekik.

Mága Zoltán ígéretéhez híven 2012-ben ismét megrendezi az évnyitó eseményt. Viszont üröm az örömben, ahogy az idén - sokan karácsony után hiába szerettek volna jegyet venni, már mindegyik elkelt - úgy jövőre sem lehetnek jelen 13 ezernél többen a varázslatos hangversenyen, hiszen Magyarországon nincs ennél nagyobb befogadó képességgel rendelkező fedett csarnok.

- zene.hu -

[2011.01.03.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dobos zenekar [2018.12.05.]
Ritmusgitáros zenész » gitáros [2018.12.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Sting és Shaggy Budapesten: "Évtizedekre feltöltött ez a 2 óra."
Sting és Shaggy elhozta...

Farkasok vették be a Barba Negrát - képek az Amaranthe és a Powerwolf koncertjéről
November...

Marót Vikiék indították el a győri óriáskereket
beszámolók még
cdbolt.lap.hu