2020. július 10. | péntek | Amália nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Van, amikor ihletettebb időszakot élünk meg, van amikor küzdelmeset" - 8 éves a PASO
8 éves a PASO - születésnapi nagykoncert március 5-én a Gödörben!
Karnevál a Gödörben
Oi va voi és Kishúg a Gödörben
Kapcsolatok
Hippikiller
Kelet-Nyugat
Korai Öröm
Marlboro Man
Óriás
Vad Fruttik
Velőrózsák
Kapcsolódó események
XI. Backpackers' Spring Festival (2011)
[2011. március 25. - 26. ]

Március végén újra Backpackers' Spring Festival a Gödörben

A tizenegyedik Backpackers’, A tizedik Backapckers az immáron hagyományosnak tekinthető tavaszi zeneáradat március utolsó hétvégéjén lesz a Gödör Klubban. Fellép a Hippikiller, Óriás, 30Y, Korai's Banditos Kelet-Nyugat, Marlboro Man, Velőrózsák (Kispál András zenekarának bemutatkozó koncertje) és a Vad Fruttik.

Idén tovább duzzasztották a szervezők a tavasz amúgy is legnagyobb budapesti, könnyűzenei fesztiválját; természetesen most is szeretnék kellemesebbé tenni a külföldi és belföldi fiatalok, turisták, a „hátizsákosok” itt tartózkodását, ezért az budapesti ifjúsági szálláshelyek igazolt szállóvendégei 5 Ft-os, jelképes árú jeggyel látogathatják a koncerteket. A fesztivál felvonultatja hazánk legismertebb, közkedvelt zenekarait, ráadásul Kispál András vadonatúj zenekara is itt tartja bemutatkozó koncertjét.

Az első napon, március 25-én, pénteken a fesztivált a Hippikiller indítja, akik egy kis eredeti rockért nem mennek a szomszédba, így rögtön nagylángon indul a buli! Az Óriás, ez az alig három éves, mégis máris hatalmas kultusszal rendelkező zenekar folytatja az estét, sajátos hangulatú dalaival, és első hallásra fejünkbe mászó soraikkal. Az est sztárja kétségkívül az Óriás után színpadra lépő pécsi 30Y lesz, már csak azért is,mert őket december óta nem láthattuk Budapesten, és várhatóan a fesztiválon adott koncertjük után ismét hosszabb ideig kell majd várni a következő fővárosi bulijukra! Az estét a Korai Öröm tagjaiból verbuválódott DJ csapat zárja, hatalmas táncra ösztökélő lemezcserélgetéssel.

Március 26-án, szombaton a fesztivál második napja is izgalmasan alakul, fellép például a meglehetősen ritkán játszó Marlboro Man, egyik üde színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. Koncertjeiken Szántó Faszi, Gerdesits Faszi, és a többiek emlékeztetnek minket egy eltűnt balatonparti korra, amikor még a szőke német turisták jelentették az éjszakai izgalmak nagyrészét… Előttük viszont még a Kelet-Nyugat melegít be dögös rockkal, szív-és húrszaggató szólókkal és szövegekkel, majd debütál a Kispál és a Borz feloszlása óta színpadon nem látott Kispál András új zenekara, a Velőrózsák!

A banda még csak nyáron lesz egy éves, egészen új és kísérletező stádiumban van, ám természetesen már így is hatalmas érdeklődés övezi, és most végre meglátjuk, mire is vártunk ennyit! Az alapító-frontember ezekkel a szavakkal ajánlja csapatát: “A Velőrózsák sportzenekar 2010 nyarán alakult. Néhány viszontagságos hónap után állt fel a kezdőcsapat, Peres Norbert énekes érkezésével.  Percsy Zoltán, Tóth Csülök Zoltán, Lórisz Csaba valamint Kispál András alkotja a zenekar tagságát. A Velőrózsák zenei stílusát az „ami eszünkbe jut” - elv határozza meg, így tehát automatikusan az alternatív kategóriába kerül. A hangulat a zenekaron belül kiváló és ez a legfontosabb. Bort, búzát, hangerőt!

És ha még mindez nem lett volna elég, a Vad Fruttik koncertje zárja az estét, akik szintén év vége óta nem léptek fel Budapesten, és nagyobb bulijuk ezenkívül sokáig nem is lesz a fővárosban.

Napijegyek elővételben 2200 Ft-os áron válthatók a Gödör kávézójában, a fesztivál alatt a helyszínen 2500 Ft-ba kerülnek. Részletes program!

[2011.03.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....

beszámolók még