2022. október 7. | péntek | Amália nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Varázslatos és meglepő produkciók a Csillag Születik 3. válogatóján - kialakult a  legjobb 24 mezőnye
Gomes-Martins Klaudia millióknak okozott meglepetést
Ma este milliók szorítanak nekik - folytatódik a Csillag Születik
A Csillag Születik továbbjutói: Appril Project, Krizbai Terézia, Timi Chen, Gomes Martins Klaudia
Dráma élő adásban! Sírás a Csillag Születikben, Gomes Martins Klaudia lenyűgöző volt
Kapcsolatok
Gomes Martins Klaudia

Meglepő dolgot árult el a Csillag Születik döntőse - Gomes soha nem csinál koreográfiát

Adásról adásra improvizál a kiscsillag. Gomes Martins Klaudia profi táncmozdulatokat ugyan képes rögtönözni, de az érzelmeit képtelen kordában tartani. 

Gomez a Csillag Születik második élő adásának egyik legjobb produkciójával büszkélkedhetett. A tehetségkutató táncosa a zsűri és a közönség szavazatai alapján bejutott a legjobb négy versenyző közé. Ennek tudatában a CSISZ-ben Ördög Nóra és Müller Attila álla is kis híján leesett, amikor Gomez elárulta, hogy korábban sem és ezúttal sem volt koreográfiája, így nézők milliói előtt improvizált a színpadon.

- Az egész improvizáció volt. Én improvizációs táncos vagyok, én sokkal ügyetlenebb vagyok, ha meg kell tanulni valamit, én azt táncolom amit érzek{...}nagyon-nagyon botladozom, ha be kell gyakorolni valamit. – mondta Gomez a CSISZ-ben

Gomeztől emellett azt is megtudtuk, hogy a táncban általában nem szereti magát ’lekorlátozni’ holmi koreográfiákkal és előre megírt forgatókönyvvel, ehelyett olyan profiktól és a legendáktól lesi el a lépéseket, mint a legutóbb Charlie Chaplintől és Michael Jacksontól, akik nagy kedvencei.

- Én nem csinálok koreográfiát soha, inkább Chaplint tanulmányoztam, szóval nem álltam neki mozdulatokat csinálni tükör előtt, hanem néztem az ő filmjeit, ami nagyon szórakoztató, Nekem ő az abszolút példaképem, ugyanez van Michael Jacksonnal, amikor őt nézem. Őt tanulmányozni kell, ő egy akkora nagy jelenség, hogy igen is le kell ülni, hogy ha át akarod adni az ő érzéseit. – mondta Gomez, aki már mindenkivel dolgozott, aki számít a popiparban, több neves hazai előadó háttértáncosa volt. Ötéves kora óta táncol, minden stílusba belekóstolt, tudását pedig hátrányos helyzetű gyerekeknek adja át. Azért jelentkezett a Csillag Születikbe, hogy felhívja a figyelmet erre a lehetőségre. Szeretne egy tánccentrumot nyitni, ahol a hasonló helyzetben lévő gyerekek tudnak találkozni, ingyenes táncórákat venni, és ingyen étkezni. 

A bohócsmink egy jelkép

– A bohócsmink egy jelkép számomra, a vidámságot és optimizmust képviseli. A gyerekeknek, akiket tanítok, és akik ugyanolyan családban nőttek fel, mint én, meg akarom mutatni, hogy nem reménytelen az, hogy teljes életet éljenek, és dolgozzanak, beilleszkedjenek a társadalomba. Jókedvvel, jó hozzáállással kell kezelni a problémájukat, és akkor az életük is pozitív irányt fog venni – mondta Gomes a Csillag Születik weboldalának.

A táncosnő a Csillag Születik első fordulójában lenyűgözte a zsűrit precíz, mégis gördülékeny mozdulataival, Fáy Miklós szavait idézve az első öt másodpercben kiderült, hogy továbbjutása egyértelmű. De Gomes úgy véli, hogy amit bemutatott, az nem tehetség, „csupán” agymunka.

– Kell hozzá adottság, de tehetségnek nem nevezném. Számunkra, akik előadó-művészek vagyunk, ez egy nagyon nagy szó, csak azokat nevezzük tehetségeknek, akik már nagyon őstehetségek. Adottság kell hozzá, érzék, hogy ráálljon a tested erre a mozgásra. Igazából ez test-tudattechnika fejlesztéssel megtanulható, a tánc agymunka.

- rtlklub.hu alapján -

[2011.05.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
HITEL VÁLLALKOZÓKNAK egyéb [2022.10.07.]
gazda szolgáltatás [2022.10.06.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Otthoni játékok

Kétnapos ünnepségsorozat egy 30 éves lemez tiszteletére
Vannak feleslegesen erőltetett...

Billy Idol, a rocklegenda a Budapest Parkban - képekben
Az esős időjárás ellenére is közel...

Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
50 éves lett Janza Kata, koncerttel ünnepelt - képekben
„Örs egy csoda” – koncerttel emlékezett az AWS
Megnéztük: 80's Disco Retro Festival a Budapest Parkban - képekkel
Óriási nyárbúcsúztató Kowa koncert volt a Parkban - képriport
beszámolók még