2022. január 24. | hétfő | Timót nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A hivatalos oldal
Képgalériák
Győr új honlapja

A győri kultúra is új köntösben

A Rába-parti város hivatalos honlapja 2007 óta nem változott, pár nappal ezelőtt azonban teljesen megújult. Minden látogató saját érdeklődésének megfelelően alakíthatja. Így a programajánló és a kultúra menüpont is egy kattintással érhető el, amely könnyebbé teszi, hogy például a nekünk legjobban tetsző koncertet válasszuk ki.

Az önkormányzati lapok között Győré már 2007-ben is újat hozott, ám itt volt az ideje, hogy megújuljon, hiszen a technika és az igények 4 év alatt sokat változtak, a lépést pedig tartani kell.

Az új honlapot Borkai Zsolt polgármester és Domanyik Eszter szóvívő mutatta be a sajtó képviselőinek. A polgármestet öbbek között azt is elmondta, hogy szakítottak az eddigi hármas felosztással. Ennek két oka is van: még több embert kívánnak megszólítani, illetve az elmúlt 4 év során annyi információ és adat gyűlt már össze az oldalon, hogy muszáj volt több szempont alapján csoportosítani azokat.

fotó: Tóth Gábor

Ami a zene.hu olvasóit különösen érinti, hogy a főoldalról egyetlen kattintással elérhető a Kultúra és a Programok menüpont is, így könnyebben informálódhatnak többek között arról is, a városban milyen zenés rendezvények lesznek, illetve milyen kulturális hírek fűződhetnek a muzsikához.

Ahhoz, hogy mindenki otthon érezze magát a weblapon, sokat tesz hozzá az a tény is, hogy minden felhasználható a saját igényének megfelelően alakíthatja a menüpontokat, illetve az oldal kinézetét is. Ezzel igazán otthonossá válhat a virtuális Győr. A még könnyebb információ szerzés érdekében egy korszerűbb kereső modult is elhelyeztek a készítők. A belső oldalak egységes dizájnnal, de különböző színvilággal jelennek meg. Minden témakörhöz illeszkedő győri képeket helyeztek el, ezzel is hirdetve: mindenki számára érdekes lehet a város.

Aki tehát Győrben kíván szórakozni, kulturálódni, azaz a zenének hódolni, minden pontos információt megtalál a vadonatúj honalapon, amely az oldalt közölt linken érhető el.

– hak –

[2011.05.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Mága Zoltán: "Nem várt dolgokhoz kellett alkalmazkodunk"
Dupla, teltházas koncerttel...

Megnéztük: TNT koncert a Barba Negrában - képekkel
Évindító koncert a TNT-vel: hálás...

Megnéztük: Honeybeast koncert a Barba Negrában - képekkel
Az Akváriumban kezdte az újévet a Tankcsapda - képekben
A szerelem és a tehetség illata is ott van az Illatszertárban
Ilyen volt az Esti Kornél 15. szülinapi bulija - képekben
Megnéztük: 40 év rock, 40 dal, 40 előadó, Mobilmánia koncert az Arénában - képekkel
beszámolók még