2023. március 20. | hétfő | Klaudia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
X-faktor 2011 (X-faktor 2)

Ördög Nóra az X-faktor legjeiről beszélt

Ha valaki sokat tud az X-Faktorban történt vicces, szomorú vagy éppen megdöbbentő pillanatokról, az Ördög Nóri. A show házigazdája nemcsak az élő adásban van ott, hanem a műsor előkészítésének minden fontos pontján is. Most két nappal a második széria előtt kicsit nosztalgiázott nekünk. 

Az X-Faktor kapcsán nem elhamarkodott lépés a legnagyobb szavakat használni, hiszen a tehetségkutató műsor nem csak nálunk, hanem világszerte a legismertebb, legsikeresebb a maga műfajában. Így aztán Ördög Nóra műsorvezető is úgy érzi, pályája eddigi csúcsára ért el. Persze ki felejtené el a legelsőt? Ördög Nóra biztosan nem fogja. Számára ugyanis az első élő X-Faktor adás nem csupán egy új, grandiózus munka kezdete volt.

Bármennyit is beszéltek Nóra hajáról, a lényeg mégsem az, hanem a fantasztikus verseny volt, ahol igazi egyéniségek vívtak nemes harcot egymással. Noha a műsorvezetőnek ilyen helyzetben ajánlatos semlegesnek maradnia, az érzelmeket még így sem könnyű palástolni. Nórának is volt egy esete, amikor nem tudott uralkodni a könnyein. Wolf Kati kiesése számára a műsor legmeghatóbb pillanata volt.

Szerencsére sokkal több vidámabb momentum volt a műsorban, ennek köszönhetően pedig Nórának is új oldalát ismerhettük meg. A legviccesebb pillanat talán a hosszan felvezetett „lábbeli-téma” katarzisa volt. Nóra szinte az egész műsorfolyam során lapos talpúban állt a kamerák elé és Balázs mellé, de az egyik adásban váratlanul mégis tűsarkút húzott.

Lájk, ha érdekel a műsor.

A döntőre tényleg mindent beleadtak a szerkesztők, és Nóra szerint ekkor került sor az X-Faktor talán leglátványosabb momentumára.

„Az X-Faktor döntőjében az Első Emelet fellépése volt az egyik legnagyobb, legkatartikusabb élmény szerintem, a leglátványosabb a show alatt. Ugyanis azt történt, hogy a színpadon is elképesztő mennyiségű táncos volt, szerintem soha ennyi táncos még nem volt a színpadon. De adott ponton a nézőtéren is megmozdultak az emberek, és egy óriási, gigantikus flash mobot csináltunk. És hát én ott álltam a próbák alatt is a stúdióban, és azt hiszem, ez önmagában kifejezi a gigantikusságát és a nagyszabású mivoltát ennek a műsornak” – mondta Ördög Nóra.

Hasonló megmozdulásokat Nóráék egyébként idén is terveznek, ehhez viszont újabb táncosok jelentkezését várják.

Minden tehetségkutató műsor legfontosabb pillanata a végső eredményhirdetés, és ezt Nóra sem gondolja máshogy. 2010-ben Vastag Csabában volt meg leginkább az X-Faktor, de nem ő volt az egyetlen nyertese a versenynek. A döntő óta rajta kívül többen is óriási sikereket értek el, és ez a legjobb az egészben.

Íme az anyagunk videós változata.

[2011.09.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hirdetés leírása szolgáltatás [2023.03.19.]
magán kölcsön ajánlat: melindakovacs687@ szolgáltatás [2023.03.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Ville Valo szíve lelke - Neon Noir Tour 2023
Hét és fél esztendő elteltével 2023 március...

Fényesen ragyog a Kowalsky meg a Vega csillaga! Volt ok ünneplésre az Arénában
20 éves...

beszámolók még