2021. június 21. | hétfő | Alajos, Leila nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
LED itzzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Minden megjelenésünkben benne van a kapcsolatteremtés fontossága - Magashegyi interjú
Ezer Erdő akusztik a budai hegyekben
2011 Magashegyi módra: Kislemez, nagylemez és a többiek
A Magashegyi ezer napja: különleges koncert a Müpában 
Kapcsolatok
Magashegyi Underground
Kapcsolódó események
Magashegyi Underground: Ezer Nap
[2011. november 2.
szerda 20:00]

Minden jegy elkelt a Magashegyi müpás koncertjére 

Másfél héttel a fellépés előtt minden jegy elkelt a Magashegyi Underground szimfonikus koncertjére, amely november 2-án lesz a budapesti Művészetek Palotája Fesztivál Színházában. A közönség szokatlan hangszerelésben hallhatja a zenekar a legnagyobb slágereit és a ritkábban játszott számokat, valamint két új dalt a készülő nagylemezről.  

A Magashegyi Underground tagjait is meglepte, hogy alig két hét alatt az összes jegy elkelt az Ezer Nap elnevezésű szimfonikus koncertjükre.

– "Korábban még sohasem játszottunk a MüPában, ezért nem ismerjük az ottani közönséget. Azt sem tudtuk biztosan, hogy a rajongóink miként reagálnak majd az újrahangszerelt és újraértelmezett dalokra, amelyek számunkra is teljesen új élményt nyújtanak. Reméltük, hogy teltház lesz, de a legmerészebb álmainkat is túlszárnyalta, hogy alig két hét alatt elkapkodták a belépőjegyeket. A nagy érdeklődés miatt fontolgatjuk, hogy később esetleg más városokba is elvinnénk ezt a koncertünket" – mondta Fodor Máriusz, a Magashegyi Underground tagja.

A zenekar az elmúlt heteket intenzív próbákkal töltötte a Talamba Ütőegyüttes, egy harminctagú szimfonikus zenekar és egy tíztagú kórus társaságában. A csaknem ötven művész november 2-án korábban sohasem hallott hangszerelésben és hangvételben meséli el a Magashegyi Underground újraalakulása óta eltelt ezer nap történetét.

–"A közönség hallhatja a legismertebb slágereinket, de nem a megszokott formában. A Szeplős vállat az énekesnőnk, Bocskor Bíborka acapella adja elő a kórussal, és lesz olyan szám is, amit egyetlen hárfa kísér majd. Előkerül néhány ritkábban játszott dalunk, például a Ragyogás, a Lány iPoddal és a Kocka-rap, de ezeket is újrafogalmaztuk Subicz Gábor segítségével. Akik eljönnek a MüPá-a, egyben egy ősbemutatón is részt vesznek, mert a tavaszra várható nagylemezünk két új dalát ezen a koncerten mutatjuk be először élőben" – tette hozzá Fodor Máriusz.

A Magashegyi Underground a hagyományos formában október 29-én Szolnokon, november 11-én Szekszárdon, november 12-én pedig Pécsen adja elő a dalait.

[2011.10.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük: Triász koncert a GastROCKitchen Pubban, Százhalombattán, képekkel
Hangulatos pub...beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával