Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. november 17. | vasárnap | Hortenzia, Gergő nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Képgalériák
Hooligans
Kapcsolatok
Hooligans

Hooligans-rockszentély az Arénában - képekben a jubileumi koncert

Fergeteges buliban volt része azoknak, akik a Papp László Budapest Sportarénában tombolták végig a HOOLIGANS 15 éves jubileumi koncertjét.
Csipa, Endi, Tibi és Zsolt hangzásban és látványelemekben egyaránt világszínvonalú show-t adtak a több ezer rajongó legnagyobb örömére. 

Igazi rockszentéllyé változik a Budapest Sportaréna színpada Magyarország elsőszámú rockbandájának, a Hooligans 15 éves jubileumát megünneplő megakoncert idejére.

Az egyik rajongó pólóján lévő Hooligans – Original Hungarian Rock & Roll Band-felirat mindent elmond. A csarnokban az 1 m2-re jutó tetoválások száma kivételesen magas. A közönség összetétele igen vegyes, hiszen a kisgyerektől a nyugdíjasig mindenki eljött átadni magát a nem mindennapi élménynek. Különösen a nemrég történt, tragikus esemény, a zenekar menedzserének, Sipos Tibor Cápának váratlan távozása kapcsán felfokozott a hangulat.

Rögtön az indításkor egy érzelmi bomba robban: Cápa fia, Sipos Dávid felolvassa a huligánoknak írt sms-ét, miszerint a jubileumi koncert megtartása édesapja álmának a megvalósulása.

A zenekar ezt követően a fényár és az őrjöngő közönség ölelésében színpadra vonul, s a lovak közé csap a Legyen valami!-vel. Innentől fogva, egészen a koncert végéig tűzágyúk robbannak az önfeledten táncoló, ugráló, kézhullámokat vető rajongók előtt.

A Van ez úgy rávilágít az élet igazi pezsgésére, s arra, hogy ma Magyarországon a tökéletesen ártalmatlan, ezáltal legális, és egyben legmámorítóbb partidrog Hooligans névre hallgat.

Ajánlunk egy jó koncertet!

A háttérvetítések maximálisan támogatják, fokozzák az alapjában véve lehengerlő rezgésáradatot, amitől a jelenlévők legkisebb sejtjei is táncra kelnek.

Az együttes példátlan sikerének zálogai a tömegek számára fogyasztható, minőségi zenék, a szerethető, azonosulásra alkalmas, frappáns dalszövegek mellett az eszméletlen rutin, az egytől egyig kiváló zenészek életigenlése, lazasága, őszintesége, valamint a háttérben bődületes sebességgel robogó gépezet. A színpadon professzionálisan ösztönös játék folyik.

A folytatásban mindannyian együtt énekeljük a Boldog szülinapot!-ot, majd tovább szárnyalunk Szabadon a kéztenger hajtotta hullámokon. A vér nem válik vízzé végén a közönség kíséret nélkül énekel tovább. Ünnep ez a javából. Csipa konferanszai humorral töltik meg az egyes dalok közötti átmenetet. Az egész egy hatalmas, sokszínű, tökéletesen megkomponált ív.

A Ringass el alatt a boldogságtól remeg a föld. A közönség Csipa általi elnevezésével élve, a Budapest Taps Orchestra újabb tapsviharral jutalmazza a Nincs két életem, a Küzdj az álmodért és a Játszom című slágereket.

A Budapest Sportaréna falain belül tömeges feltöltődés zajlik, hang- és boldogsággömbök árasztják el a teret. A vonósokkal kiegészült zenekarról csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ritka pillanatokat élünk meg a leginkább nemzetközi sztárokhoz szokott épületben.

További képekért kattints!

Csipa született animátor, aki gördülékenyen vezet a dalorgia egyik darabjából a másikba: Emlékül, Eljátszott gyémánt, Nem szól semmiről, Ha sírni látsz, Egyetlen, Őrangyal, Keresd a lányt.

A káprázatos fénytechnikai megoldások még inkább a megelevenedett magyar rockszentélyre irányítják a figyelmet, ahol a rock and roll-élet hiteles képviselői – fergeteges pogózás közepette – ontják magukból a kiapadhatatlannak tűnő forrásból merített slágereket: Menj tovább, Minden út, Tartson örökké, Királylány, Szex & KV, Várok rád.

A zúzdagyár jóvoltából megtapasztalt, közel két órája folyó zenei orgazmust megrendítő percek követik. Két közös dal (Paradicsom, 67-es út) erejéig a színpadra lép Cápa másik kedvenc zenekara, a Republic. Eme varázslatos percek közben kivételes egy-ségben az Aréna.

Ezt követően a gépezet újra magasabb fokozatba kapcsol. Közeledik a finálé: a Queen-feldolgozás Don’t Stop Me Now, Nőben a boldogság, Szépnek tűnik, Menj, ha menni muszáj!...

Kis kitérő! Döntsétek el Ti, melyek a legjobb magyar klipek 2011-ben!

A felejthetetlen, két és fél órás élmény a Hooligans legnagyobb slágereivel egy 15 éves pályafutás méltó megünneplése.

Csipa, Endi, Tibi és Zsolt! Az Isten éltessen benneteket erőben, egészségben!

- Aigner Ivan -
Fotó: PetróAdri

Lájk, ha kedveled a Hooliganst.

[2011.12.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Talking Dreams egyéb [2019.11.12.]
Kreatív gitáros kerestetik zenész » gitáros [2019.11.01.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Virágot Algenonnak beszámolóval köszöntjük a Szociális Munka Napjának minden ünnepeltjét!
Vannak előadások, melyek mély nyomot hagynak bennünk és szinte mindegy, hogy remekművek vagy nem. Attól válnak kiemelkedővé, hogy a saját életünkből nagyon erős és jelentős élményt, felismerést, asszociációt, traumát ébresztenek fel. Mondhatni „betalálnak”. Olyanok, mintha személyesen minket akarnának megszólítani. Valami felsőbb hatalom éppen akkor, ott és úgy sodorja az utunkba. Ez a beszámoló garantáltan nem objektív, és önvallomástól sem mentes. A végén azt is elmondom...

Megnéztük: Omega koncert volt az Arénában - képekben
Az Omega együttes egész éves,...

Felejthetetlen Halloween Partyt tartott a Paddy and the Rats Budapesten
Eros Ramazotti vs. Pál Feri - az olasz szupersztár Budapesten lépett fel
"Porrá égett, aztán életre kelt" Liliputból Hollywoodba ért a Tankcsapda
Képes beszámoló - A Magyar Operett Napját a Budapesti Operettszínházban ünnepeltük
˝Ki van ez találva...˝ – Kowáék Győrben koncerteztek
beszámolók még