2020. augusztus 15. | szombat | Mária nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Feke Pál
Serbán Attila

Színvonalas programok a  Budapesti Nyári Fesztivál kínálatában - jegyek itt 

Ősbemutatók, világszenzáció és bemutatóka Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad 2012. évi műsorán. Jegyvásárlás itt! 

2012. június 15. Los Vivancos – 7 testvér JEGYVÁSÁRLÁS

Világszenzáció a Margitsziget színpadán! 
Az extreme flamenco fusion formáció először lép fel Magyarországon, s vérpezsdítő műsorral kápráztatja el a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A méltán világhírű 7 spanyol zenész-táncos testvér már több mint harminc országban és hetven városban mutatta meg fantasztikus tehetségét, többszázezres közönség előtt. A „Varázslatos Hetek” egyedülálló produkciója igazi XXI. századi zenei és táncos flamenco-show.

2012. június 22. Szentivánéji tüzek és szerelmek | JEGYVÁSÁRLÁS
A Budapesti Nyári Fesztivál is csatlakozik a Múzeumok Nyári Éjszakája programsorozathoz. A Szentivánéji tüzek és szerelmek kifejezetten erre az alkalomra készülő táncprodukció, mely a Magyar Állami Népi Együttes és a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar közös látványos előadása. A sokszínű folklór hagyományból építkező előadás a Szent Iván éji legendák és mítoszok varázsában fogant koreográfiák, zenék és látvány egyedülálló találkozása a Margitszigeti nagyszínpadán.

2012.június 28., 29., 30., július 1. Érinthetetlenek - ősbemutató - Margitszigeti Szabadtéri Színpad - pop musical New York, 196O -as évek. | JEGYVÁSÁRLÁS
Mai szemmel nézve már-már klasszikusnak tűnhet egy kellemes modorú maffiafőnök, naiv feleségének és elragadóan szépséges lányának élete, akik gazdagságuknak köszönhetően minden törvény és halalom felett állva élik mindennapi életüket. A maffiafőnök életekről és milliókról dönt, a feleség pogácsát süt, de inkább süttet, míg szeretett lányuk szerelmes lesz a város legdörzsöltebb rendőrnyomozójába. Történetesen pont abba, amelyiknek legfőbb célja a maffiafőnök lebuktatása és minimum 5OO évre történő bebörtönzése. Ez a kellemetlenül kellemes konfliktus elképesztő helyzeteket szül, de a két órás pop-musical alatt sok titokra fény derül. Az Érinthetetlenek producerei, Andrádi Zsanett és Tóth Ádám, Tallér Edina író és Simon Kornél rendező magasra tették a lécet,  látványvilágában, színpadi technikájában merőben új és egyedi az előadás, szereposztásában a legkiválóbb musical színészekkel együtt dolgozva műfaj-teremtőalkotással készül a produkció a Margitszigeti nagyszínpadra, a Budapesti Nyári Fesztivál 2012. évi első nagy bemutatójaként. 

2012. július 13. és 15. Drakula asszony – musical-opera ősbemutató | JEGYVÁSÁRLÁS
A Margitszigeti Szabadtéri Színpad ősbemutatója egy legendás nőalakot és egy máig vitatott történelmi korszakot dolgoz fel, stílus- és műfajteremtő formában. A Drakula asszony című musical-opera a Szabad Tér Színház és a Kolozsvári Magyar Opera közös vállalkozásában születik meg, és azt a hagyományt folytatja, mely a magyar történelem és kultúra meghatározó személyiségeit kortárs magyar szerzők új művein keresztül állítja művészi eszközökkel a figyelem középpontjába.

2012. július 26. és 29. Zorba - balett | JEGYVÁSÁRLÁS
Mikis Theodorakis
 világhírű alkotása a Margitszigeten még soha nem látott kiállításban kerül bemutatásra. A fesztivál idei dramatikus tánc bemutatója – az azonos címet viselő film főszereplője, Anthony Quinn által méltán népszerűvé vált történet – közel 400 közreműködővel kerül színre. Az előző évi nagysikerű Carmina Burana produkcióhoz hasonlóan, nagy létszámú közreműködői gárdával, a Dohnányi Szimfonikus Zenekarral, 200 fős kórussal, kiváló balett társulattal és szólistákkal felejthetetlen élményt ígér.

2012. augusztus 3. és 5. The Blues Brothers, avagy a macsó tesók | JEGYVÁSÁRLÁS
A margitszigeti bemutatók között kapott helyet a világszerte nagy népszerűségnek örvendő The Blues Brotherscímű koncert-előadás. A két tesó, Feke Pál és Serbán Attila nem csak főszereplői az új show-nak, hanem szellemi atyjai is, a saját ízlésüket és ötletvilágukat viszik színre, mint a produkció zenei dramaturgjai és rendezői. Koreográfus Bóbis László, sztárvendég Tóth Vera.

2012. augusztus 10. és 12. Puccini: Turandot | JEGYVÁSÁRLÁS
A Szabad Tér Színház nyári opera bemutatója Puccini egyik legszebb és legnépszerűbb műve, a Turandot, melyetrendhagyó látvány-fényfestéssel mutatunk be a Margitszigeti Nagyszínpadon, a főszerepekben neves sztárénekeseket láthat a közönség. A talán egyik legszebb opera mese, mely Turandot hercegnő kegyetlen és megközelíthetetlen lényét, a szerelem beköszöntével érző, szerelmes nővé, emberré válását meséli el, a csodálatos nagy ívű dallamokkal, szimfonikus zenekar és kórus közreműködésével.

2012. június 7-én Szabó Magda: Abigél színmű. |

A Városmajorban kerül bemutatásra az Abigél színpadi változatának szabadtéri bemutatójára. A jelen formában szabadtéri színpadra készülő produkció „szülőanyja” a Szabó Magda regényéből készült legendás tévéfilm Tormáját alakító, ma színművész és producer, Bánfalvy Ágnes. A prózai előadás rendezője Szikora János, főbb szerepekben Eperjes Károly, Rékasi Károly és Körtvélyessy Zsolt látható. 


 
 
Időpont Program  
2012/06/08 
P 20:00
Városmajori Szabadtéri Színpad 
Városmajor Színpad 
Budapest
Abigél Jegyvásárlás
2012/06/10 
V 20:00
Városmajori Szabadtéri Színpad 
Városmajor Színpad 
Budapest
Abigél Jegyvásárlás
2012/09/01 
Sz 20:00
Városmajori Szabadtéri Színpad 
Városmajor Színpad 
Budapest
Abigél Jegyvásárlás
2012/09/02 
V 20:00
Városmajori Szabadtéri Színpad 
Városmajor Színpad 
Budapest
Abigél Jegyvásárlás
 
 

[2012.03.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Kabir szolgáltatás [2020.08.13.]
énekest keresünk zenész » énekes/énekesnő/vokalista [2020.08.01.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Megnéztük a Szép nyári nap musicalt a Csillebérci Szabadtéri Színpadon - képekben
Bár a...

Képes beszámoló - AKÁRKI - moralitás-játék a Dóm téren
Bodolay Géza rendezésében 2020....

Megnéztük az Emelet buliját - képes beszámoló
Duett koncert Tompos Kátyával és Dolhai Attilával
Musical koncert a Madách Színház tetőteraszán - képekben
Musical sztárok a szabad ég alatt - képekben
Színház, szerelem és József és a színes szélesvásznú álomkabát! - képekben
beszámolók még