Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. november 15. | péntek | Albert, Lipót nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 
Kapcsolódó cikkek
!DelaDap - I Know What You Want lemezbemutató a Hajón 
Együttműködés tengeren innen, tengeren túl 
Pénteken Budapesten lép fel a Dream Theater - jegyek itt
Prototypes a Hajón
Kapcsolatok
Albin Janoska
Anorganik
Judie Jay

Zajok a szomszédból: Albin Janoska, anORGANik:ORG ft. Judie Jay a Hajón 

Január 14-én egy havas, szombat estén került megrendezésre az A38 "Zajok a szomszédból" koncertsorozatának szezonnyitója, amelyen Albin Janoska a Count Basic producere, Bécs egyik legkeresettebb zenésze lépett fel saját zenekara élén, utánuk pedig Deutsch Gábor és Barabás Lőrinc közös zenekari produkciójáé, az anORGANik:org-é volt a színpad. A két koncert közös 'pontja' a kiváló énekesnő, Judie Jay volt, aki mindkét performanszban közreműködött énekével. 

Albin Janoska koncertje nagyjából 10 körül kezdődött el, addig bemelegítésként finom soul,hiphop és deep-house zenék szóltak. Ő a billentyűk és a laptop mögött, a lemezjátszóknál DJ Cutex, a doboknál Shayan Fathi, a basszusgitárnál pedig Stefan Fallmann foglalt helyet, a 2-3. szám után csatlakozott Gerd Rahstorfer trombitás.

Ismert számokkal kezdtek, majd, ha hihetünk Neki, 5 új zenét először hallhatott a közönség, bár lehet úgy értette, hogy a magyar közönség. Ezek is a megszokott acid-jazz-electronica-downtempo vonalon mozogtak, néhol súlyosabb basszusokkal, hol feszes, hol lágy, lelket megérintő dallamokkal. Az új zenék után jött a Wings of Love remix, majd megérkezett a mikrofon mögé Judie Jay, akit nagy ováció fogadott, amire rá is szolgált az est folyamán.

Két szám között akadt egy kis technikai malőr, ami ugyan nem tartott sokáig, de az énekesnő addig szórakoztatta a közönséget énekével. A nagyjából 75 perces koncertet egy speciális számmal zárták, sajnos nem értettem itt sem a címet, sem a specialitás miértjét.

Az előadás feszes, profi volt, jól szólt, volt benne improvizáció, Albin Janoska pedig komunikált a közönséggel amikor arra volt szükség, két szám közti, nagyon rövid szünetekben.

Ezután kezdődött az anORGANik:ORG koncert. Deutsch Gábor a kontrollerek és a laptop mögött, Barabás Lőrinc a trombitánál, Szőcs Gergő pedig a doboknál foglalt helyett. Teljes skálát kaphattunk a repertoárból, a szép ívvel rendelkező szett alatt hallhattunk hiphop orientált zenéket, dubsteppet, deep-houset, houset, technot, elektronikát, és a fellépés végefelé drumandbass-t, és metált. Éjfél felé már az egész hajó táncolt, jól megmozgatták a közönséget. Judie Jay itt több számban is szerepelt, bizonyítva stílusoktól való függetlenségét. A zenekart még Mc Zeek támogatta, aki rap-je mellett például a drumandbass szekció alatt hergelte táncra az embereket, sikerrel.

Erről a koncertről is csak jókat írhatok, és a közönségnek is tetszett, hisz visszatapsolták az együttest egy ráadás számra.

Köszönjük az A38-nak és a fellépőknek ezt az estén, 21-én szombaton a sorozat folytatásaként az Elektro Guzzi lép fel! 

anORGANik:ORG egy tavalyi A38-as bulin:

[2012.01.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Talking Dreams egyéb [2019.11.12.]
Kreatív gitáros kerestetik zenész » gitáros [2019.11.01.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Virágot Algenonnak beszámolóval köszöntjük a Szociális Munka Napjának minden ünnepeltjét!
Vannak előadások, melyek mély nyomot hagynak bennünk és szinte mindegy, hogy remekművek vagy nem. Attól válnak kiemelkedővé, hogy a saját életünkből nagyon erős és jelentős élményt, felismerést, asszociációt, traumát ébresztenek fel. Mondhatni „betalálnak”. Olyanok, mintha személyesen minket akarnának megszólítani. Valami felsőbb hatalom éppen akkor, ott és úgy sodorja az utunkba. Ez a beszámoló garantáltan nem objektív, és önvallomástól sem mentes. A végén azt is elmondom...

Megnéztük: Omega koncert volt az Arénában - képekben
Az Omega együttes egész éves,...

Felejthetetlen Halloween Partyt tartott a Paddy and the Rats Budapesten
Eros Ramazotti vs. Pál Feri - az olasz szupersztár Budapesten lépett fel
"Porrá égett, aztán életre kelt" Liliputból Hollywoodba ért a Tankcsapda
Képes beszámoló - A Magyar Operett Napját a Budapesti Operettszínházban ünnepeltük
˝Ki van ez találva...˝ – Kowáék Győrben koncerteztek
beszámolók még
koncert.lap.hu