Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2018. január 20. | szombat | Fábián, Sebestyén nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 

Magna Cum Laude koncerttel nyit a Zöld Pardon?

Április 20-tól biztosan lesz Zöld Pardon, az új helyszín egyelőre titok. 

Építésiengedély-kérelmet adtak be a Zöld Pardon tulajdonosai a Rákóczi híd budai hídfőjénél található területre. Mint a XI. kerület jegyzője, Horti István a hétfőn tartott háttérbeszélgetésen közölte, összeférhetetlenség miatt egy másik kerületben bírálják el a kérelmet, szerinte leghamarabb április közepén nyílhat meg a szórakozóhely.

Horti István elmondta: mivel az érintett terület tulajdonosával, az Öböl XI. Kft-vel - egy portugál tulajdonban lévő fejlesztő céggel - a XI. kerületnek máshol van közös tulajdona, az önkormányzattól nem várható el az engedélykérelmek ügyében a döntéshozatal. Már felkérték az illetékes kormányhivatalt, hogy jelölje ki az ügyben eljáró önkormányzatot. Mint a jegyző fogalmazott, a szórakozóhely megnyitásához három engedélyt kell megszereznie a Zöld Pardonnak: az építési mellett a rendezvénytartásit, valamint kérniük kell a zajterhelés határértékének megállapítását is. Horti István emlékeztetett arra, hogy az érvényben lévő kerületi szabályozási tervben egy mélygarázs szerepel a helyszínen, ezért csak ideiglenes hasznosításra adható ki engedély.

Megható ZP-video! Nézd meg, ha valaha buliztál a legendás helyen  

A megbeszélésen elhangzott, hogy a Zöld Pardon 180 napra kérte az ideiglenes építési engedélyt, a területen színpadot és konténereket kívánnak elhelyezni. A színpad az Infoparknak háttal kapna helyet. A jegyző úgy vélte: a Rákóczi hídnál jobb helyen lesz a Zöld Pardon, mint korábbi helyén, a Petőfi híd budai hídfőjénél volt, hiszen az új helyszínnél a közvetlen közelben nem található lakóépület.

A Zöld Pardon tulajdonosai viszont még sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánták az információit. Annyit megerősítettek, hogy biztosan újraindul a szórakozóhely. 

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Az MTI kérdésére Horti István elmondta, hogy közlekedésbiztonsági szempontból a helyszín üzemeltetését "jól meg kell szervezni". A jegyző, aki maga is forgalmasnak nevezte a területet körbevevő utakat, hozzátette: "az eljáró hatóságnak a rendőrséget is be kell vonnia, és a rendőrség vagy megadja a szakhatósági hozzájárulását erre a részre vagy nem". Megjegyezte: estefelé, amikor a koncertek kezdődnek, már jellemzően kisebb a környéken a forgalom.

Az biztosnak tűnik, hogy a klub április 20-án 20 órától a Magna Cum Laude koncerttel nyit, ám a nyitóhét további programja egyelőre nem publikus, de a fellépők már bejelentették, hogy április 25.-én Ganxsta Zolee és a Kartel MiTiSzó? Turné 2012 a ZP-be ér.

Lájk, ha várod már a ZP-nyitást.

 

 

[2012.03.16.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Fuvolista zenész » rézfúvós [2018.01.19.]
Szórakoztató zene - party/mulatós műfaj zenekar [2018.01.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

A We Will Rock You musical megmutatta milyen az igazi rockzene!
Elképesztően nagy éneklések,...beszámolók még