Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2018. január 20. | szombat | Fábián, Sebestyén nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Izgalmak a Megasztár párbajon: Burgess Benjamin vs. Gerendás Dávid - Rock DJ 
Kullai Timi nem próbálkozott volna tovább, ha a Megasztár nem sikerül 
Döbbenet! Megpróbálták megvezetni a Megasztár zsűrit - meglepő képsorok 
Exkluzív! Kukkants be a Megasztár kulisszái mögé - jön az új műsor
Megasztár 6: megvan az első hat döntős névsora!
Meglepő hír! Radics Gigi duci kislányként bontogatta szárnyait 
Képgalériák
Megasztár 6 - Párbaj
Kapcsolatok
Bihal Roland Ákos
Megasztár 6
Nagy Adrienn (Adri)
Nagy Bozont Kristóf
Radics Gigi
Szakos Andrea
Talán Attila

Megasztár 6: összeállt a döntős csapat, kezdődhet az élő show - video-val

Burgess Benjámin, Farkas-Jenser Balázs, Horváth István, Réti Nóra, Kullai Timi és Szűcs Ádám. Ők már biztonságban tudhatják magukat, azaz elmondhatják magukról, hogy bent vannak a döntős 12 csapatában. Ők a párbaj első adásában jutottak tovább, ahogy ma este is 12 énekes állt színpadra, hogy megmérettesse magát.  

A feladat most sem egyszerű, és mindig számíthatunk meglepetésekre. Mint korábban is volt rá példa, nem biztos, hogy a tehetségesebb énekes jut tovább. Előfordulhat, hogy a kezdőbb, tapasztalatlanabb, de nagyobb lehetőségekkel kecsegtető énekes megy tovább.

A párbaj második fordulójában elsőként Burger Ágnes és Nagy Adrienn kettőse mérkőzött meg egymással. A lányok többnyire kiegyensúlyozottan teljesítettek, de voltak pontok, ahol egyikük gyengébbnek viszonyult. Adrien kellemese meglepte Bochkor Gábort és Falusi Mariannt is, Ágnesben inkább fedezték fel újra az „ősi erőt”, a „pofoznivaló hangot”. De csak egyikük versenyezhet tovább…

Bochkor Gábor határozottan Adriennre szavazott, Falusi Mariann viszont Ágiban látja a nagyobb lehetőséget. Bereczki Zoltánt annyira meggyőzte Adrienn teljesítménye, hogy megkapta a voksát, Mester Tamás viszont egyik kedvenc hangjára, Ágira tette a voksát. A döntetlen helyzet megoldására kapott még egy percet a zsűri, ezentúl továbbjutóként már csak egyikük nevét mondhatják ki. Ez pedig Nagy Adrienné.

Nézd vissza itt a Nagy-Burger "meccset".

Eőri Viki korábban többször is megmérette már magát különböző hazai tehetségkutatókban, többnyire sikerrel. Pedig még nagyon fiatal. Még csak 15 éves, ennek ellenére egy igazi férfival kell duettet énekelnie, ráadásul szerelmes dalt. Párja Nagy Kristóf „Bozont”, akivel inkább a poénos oldalát ragadják meg a számnak, mintsem hogy olyat próbáljanak meg eljátszani, ami nyilvánvalóan nincs meg kettőjük között.

Ez volt az a pont, amikor nyilvánvalóan mindkettő megérdemelte volna a továbbjutást, de talán ez a duett annyira mégsem volt meggyőző. Aranyos volt, maradjunk ennyiben. De hogy melyikük volt a jobb, nehéz megmondani. Vikié nehezebb szólam volt, de Bozont lazább volt. Kiegészítették egymást Bereczki szerint. A pihe-puha könnyedség minden zsűritag szerint elmaradt Vikinél, Bozont lazaságát és sármját viszont egyöntetűen kimondták. A zsűritagok döntése alapján ezúttal Nagy Kristóf „Bozont” énekelhet tovább a Megasztárban.

Eőry és Bozont így adta elő párbat dalát, itt megnézhető.

Szakos Adrienn nevét azért jegyezhette meg a nagyérdemű, mert ő volt az a lány, aki eladta a mobiltelefonját, hogy tiszavasvári otthonából a budapesti válogatóra elutazhasson. A válogatón aztán olyan jól szerepelt, hogy egyenes ágon a párbajban találta magát. Úgy, ahogy Cserpes Laura is, akit leginkább férje, az egykori Megasztáros Fekete Dávid révén ismerhetünk.

Mióta Dávid befutott(?), a szerelmesek azért küzdenek, hogy ez Laurának is sikerüljön. De kérdem én: feltétlen kell két énekes a családba? A zsűri szerint a finomság és az erő párharcát láttuk a színpadon, az egyik énekesből az egyik, a másikból a másik hiányzik. A döntés nyilvánvalóan megint nem volt egyszerű. De a zsűri döntött, és három-egy arányban Szakos Andrea versenyezhet tovább. Andi, megérte eladni azt a telefont!

Itt megnézhető a Cserpes-Szakos duett.

Dráma a Megasztár színpadán

Radics Gigi és Csonka Andreas régóta ismerik egymást, hiszen mindketten gyakorlott megások. Kettőjük közül Andreas a tapasztaltabb, hiszen neki egyszer már sikerült a legjobb 12 közé kerülnie. Ahol aztán az első élő show-ban el is vérzett – szerinte a rossz dalválasztás miatt. A zsűri azonban nem volt feltétlen elégedett a válogató során nyújtott teljesítményével sem.

Mint mondták, az előadása tele volt manírral, ami igencsak zavaró volt. Giginek ez már a harmadik megás próbálkozása, de a legjobb 24-en túl soha nem jutott. Hatalmas tehát a tét mindkettejüknek. Bochkor Gábor Gigi továbbjutására szavazott. Falusi Mariann is Giginek adta a voksát – legmélyebb tisztelete mellett Andreas irányába. Mester Tamás Andreasra szavazott, mert megérdemelte. Bereczki Zoltán mondta ki a végső szót, és ő kollégáihoz hasonlóan Radics Gigit juttatta tovább.

Így énekelt Gigi és Andreas a párbajukon, nézd vissza.

Klippel Dávid már a válogatón nagyot alakított fellépésével, de énektudásán túl a figyelmet magára azzal is felhívta, hogy csonka karja ellenére is vállalta a nyilvános szereplést. Clja nem a magamutogatás vagy a szánalomkeltés, hanem a fogyatékkal élő emberek elfogadtatása. Talán Attila vele szemben határozott, magabiztos, kissé bohém figura.

A közös próbákról is folyton elkésett. Ennek ellenére a duettben ő is odatette magát, a továbbjutás nyilvánvalóan mindkettejüknek nagyon fontos. A hangi adottságokat tekintve ma este a „füstös” hang győzött a kimunkálttal szemben. A legjobb 12-ben Talán Attila is helyet kapott.

A Klippel-Talán párbaj itt nézhető újra.

Bakos Bettinát Bihal Roland édesanyja már a válogatók során kiszúrta kicsi fia számára. Roland saját bevallása szerint igazán bejön neki a lány, de most csak egyikük versenyezhet tovább. Érdekes, hogy a szimpátia ellenére már ismeretségük elején el kell válniuk. Az előző héthez képest Roland most sokkal többet mutatott meg magából, kiderült, tud énekelni az egykori No Thanks-es fiú.

Ennek ellenére mindkét énekes két-két szavazatot kapott a zsűritől, akik ezért kaptak még egy percet a végső döntés meghozatalára. A döntést Falusi Mariann tolmácsolta, és a nemek arányára való tekintet nélkül ezúttal Bihal Rolandot hozták ki győztesnek.

Nézd meg itt a Bakos-Bihal párbajt.

Ezzel hét fiú, és öt lány szerepel majd az élő műsorokban.

Ők a következők: Burgess Benjámin, Farkas-Jenser Balázs, Horváth István, Réti Nóra, Kullai Timi, Szűcs Ádám, Nagy Adrienn, Nagy Kristóf „Bozont”, Szakos Andrea, Radics Gigi, Talán Attila és Bihal Roland!

Lájk, ha szeretsz olvasni. 

Jövő héten velük érkezik az első élő show, ahonnan egyvalaki azonnal búcsúzik is majd… Addig is keressétek kedvenceitekről szóló híreket itt a zene.hu-n, ahol jövő pénteken élő már tudósítással jelentkezünk.

Fotó: TV2

Lájk, ha követed a Megasztárt.

-kiko

[2012.03.10.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Fuvolista zenész » rézfúvós [2018.01.19.]
Szórakoztató zene - party/mulatós műfaj zenekar [2018.01.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

A We Will Rock You musical megmutatta milyen az igazi rockzene!
Elképesztően nagy éneklések,...beszámolók még