2020. június 2. | kedd | Kármen, Anita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolatok
BanDJ
Neoton Família

Ez volt a sláger egykor 100. - 1980-ben milliók hallgatták a dalt  

Nagy népszerűségnek örvendő sorozatunkban a múlt nagy slágereit keressük elő és mutatjuk meg. Kalandozzatok velünk az időben és ismerjétek meg, milyenek voltak az igazi nagy slágerek egykor. A remek lemezlovas BanDJ ismét nem volt rest és megérkezett az aktuális retro csemegével, ami nem más, mint a Neoton Familia örökzöldje. 

A zenetörténelem kevés olyan együttessel ajándékozta meg a világot, amelyek évtizedeken keresztül, több generációnak szereztek örömöt zenéjükkel. Szerencsére hazánknak is van néhány ilyen csapata. A Neoton Família örökzöld diszkó- és popslágereivel hatalmas életművet épített fel, amelynek egyik gyöngyszeme lesz mai időutazásunk dala. Ez pedig kalandra hív Don Quijote-val!

A Neoton Família hazánk többszörös csúcstartó együttese. Pásztor László csapatáról elmondható: nemcsak hogy nem „egynyári” előadók, de minden lemezükön megszólal egy vagy több gigasláger!

Ami pedig pályafutásukat illeti, szintén egyedülálló: 1965-től több mint 40 aktív évet tudhatnak maguk mögött! Napjainkig tartó fennállásuk alatt olyan eredményeket értek el, amelyet senki nem tudott addig és azóta sem utánuk csinálni. Csak néhány példa: a ’68-as Ki mit tud, a 83’-as japán Yamaha fesztivál (!) győzelem, a spanyol slágerlista meghódítása a Santa Mariával. 

FIGYELEM! Csatlakozz most BanDJ facebookoldalához, hiszen hamarosan remek nyereményekért játék indul.


A zenei termés szintén csodálatra méltó. Csak Magyarországon több mint 30 nagylemezük jelent meg, a végtelenségig sorolhatnánk tehát a pop, a diszkó, a rock, vagy akár a latin jegyében született örökzöld Neoton-slágereket.

Hanyasra értékeled Neoton Familia: Don Quijote című dalát? VOKS lent!

Ma üljünk fel a lóra, vágtázzunk vissza a diszkó ritmusain egészen 1980-ba és kezdődjön a szélmalomharc a Maraton című nagylemez elsőszámú diszkóslágerével, a „Don Quijote”-val. A felvétel megszólal a 10-es BanDJ Minimixen is.

Hallgasd meg BanDJ legújabb minimixét itt.

Nyomj lent egy lájkot, ha kedveled a retro dalokat.

Itt pedig meghallgatható a BanDJ Minimix 10. (Disco), rajta a Neoton klasszikusával:

 

[2012.03.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még