Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2018. január 22. | hétfő | Vince, Artúr nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolatok
Apollo23

Zene.hu 13 kérdés: Varjú René (Apollo23)

Türelmetlen, kreatív, extrovertált, nyitott és kitartó, Ő Varjú René, aki tudja, hogy az élet sokkal bonyolultabb annál, hogy minden simán menjen.

1. Melyik a kedvenc évszakod? Mikor vagy a legproduktívabb?
Egyértelműen a nyár! Imádom a nyarat, a jó időt, a vízpartot. előhozza az emlékeimet a régi bulikról a barátokkal. Egy nyári este pedig korlátlan lehetőséget kínál, hogy összehozzuk az egész családot mondjuk egy jó kis esti hús-sütögetésre, beszélgetésre, amelyek a kellemes idő miatt akár reggelig is eltarthatnak

2. Cukor vagy édesítőszer? Miért?
...igazából egyik sem. Nem vagyok túl édesszájú, maximum gumicukorimádó, ha lehet ilyet mondani :)) ...de, ha nagyon el kell dönteni, akkor cukor, persze kis mennyiségben. és, hogy miért? Hát, mert akkor már legyen a természetes és az eredeti... ahogy egy torta inkább cukorral, és nem mű dolgokkal, úgy egy Apollo23 koncert csakis a rajongókkal lesz az igazi..:)

3. Melyik életed legemlékezetesebb fellépése/munkája?
Az összes fellépés valamiért emlékezetes, de mondjuk egy Arénás koncertet tízezer ember előtt, sosem felejtenék el. Az egy olyan élmény, ami nagyon kevés embernek adatik meg.

4. Milyen beteljesületlen álmod van?
Nagyon szeretek utazni, és sokat álmodozok arról, hogy elmennék egy világkörüli útra. Mondjuk január elsején felülnék a gépre és december 31-én meg hazaérkeznék úgy hogy bejártam minden országot...:) Lehet kevés lenne rá egy év!!

5. Mi a tartós (színpadi) siker titka?
A közönség, a rajongók, amíg ők szeretnek és elismernek, addig biztos hogy jól csinálod amit csinálsz, viszont ha azt veszed észre már nincs meg az érdeklődés, akkor valahol hiba történt!

6. Mi az, ami átzökkent a nehéz pillanatokon? Hogyan dolgozod fel a kudarcot?
Én általában mindig optimista és pozitív ember vagyok. Próbálom a rosszban is a jót látni, ezért nem szoktam csüggedni, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretném. Ha az életben minden egycsapásra megtörténne, amit elterveztünk, egy mesevilágban élnénk. Ha valami nem jön össze neki kell futni újból és újból. Nekem nagyon sokat segít ilyen pillanatokban a zene, akkor kikapcsolok egy kicsit és feltöltődök.

Nyomj egy tetsziket, ha érdekel "13 kérdés" rovatunk következő részei, sőt itt akár megtekintheted a korábbi válaszolókat is.

7. Mire vagy a legbüszkébb?
Arra hogy általában amit eltervezek, azt el is érem. Nagyon akaratos vagyok, és nem adom fel az álmaimat. S minden embernek ilyennek kéne lennie, küzdeni azért amit szretnének és nem feladni az első akadály után!

8. Ha adnánk neked 10 ezer forintot, mire költenéd?
A barátaimmal, családommal egy közös programra. Mostanában kevés lehetőségem van a családommal lenni, ráadásul Magyarországra költöztem, hogy a karrierünkre koncentrálhassunk a fiúkkal. Biztosan valami jó kis programot szerveznék a családdal, barátokkal. Lehet kevés lenne rá az összeg, de kiegészíteném!

9. Szoktál dúdolni zuhanyzás közben?
Igen a zene mindig is az életem része volt, hogy is lehetne másképp a zuhanyzás alatt. Ha próbáról jövünk, akkor mindig az utolsó dalt szoktam dúdolni, az marad meg leginkább. De most, hogy az új dal premierjére készülünk, minden percemet annak a dallamai töltik ki.

10. Volt olyan pont a karrieredben, amikor úgy voltál vele: feladod?

Nem..Ahogy már leírtam nagyon pozitív és optimista ember vagyok. Nem állítanak meg az akadályok, mert tudom, hogy az élet sokkal bonyolultabb annál, hogy minden simán menjen. Persze voltak pontok amikor úgy éreztem nem bírom, de tudtam hogy képes vagyok megcsinálni..és ilyenkor van szükségünk a hitünkre és akaratunkra, elszántságunkra!

11. Van valami olyan a karrieredben, ami valaha is az agyadra ment?
Nehéz még karrierről beszélni, úgy érzem nagyon az elején tartunk mindennek, még előttünk állnak a próbatételek, és persze egy-két nehézségbe is beleütközünk. Az X-faktor nagyszerű lehetőséget adott az induláshoz, de innentől csak magunkra számíthatunk, most nekünk kell mindent megtenni azért, hogy legyen karrierünk... szóval kérlek ezt a kérdést úgy 5-6 év múlva tedd fel.

12. Hogyan értékeled a mai magyar könnyűzenei helyzetet?
Nem könnyű egyikünknek sem. Az egymást követő tehetségkutatóműsorok egyre több fiatal énekest, zenészt dobnak a piacra. Ha úgy vesszük, nekünk az X-faktor döntőseinek alig egy fél évünk van, hogy megszerettessük magunkat a közönséggel, hiszen rögtön utána jönnek a Csillag Születik, vagy az újabb X-faktor tehetségei. Közben pedig ott vannak a nem tehetségkutatós énekesek, zenekarok, akiknek csúnyán mondva a nyakukba varrják az újakat. Egyikünknek sem könnyű, csak abban bízhatunk, hogy lesz lehetőségünk minél több koncerten, fellépésen megmutatni a valódi tehetségünket, ezáltal minket is még többen megszeretnek, és így hosszú távra tervezhetünk. Na és persze még abban, hogy a rajongóink továbbra is mellettünk állnak, és szeretni fogják mindazt, amit a zenei életben tervezünk.

13. Mely az a 10 szó, amelyik a leginkább jellemez?
Türelmetlen, kreatív, extrovertált, nyitott, kitartó, maximalista, vidám, barátságos, őszinte, becsületes, nagylelkű, lelkes...

- zene.hu - 

[2012.06.11.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Komoly zenekart keresek! zenekar [2018.01.21.]
Fuvolista zenész » rézfúvós [2018.01.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

A We Will Rock You musical megmutatta milyen az igazi rockzene!
Elképesztően nagy éneklések,...beszámolók még