Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. január 23. | szombat | Zelma, Rajmund nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Dal 2014: A Mystery Gang házikoncertet adott
Mystery Gang: "Nagyon szeretjük a hölgyeket"
Kapcsolatok
Mystery Gang

Mystery Gang: "Nem élünk álomvilágban, de mi néha mégis megteremtjük a csodát "

Június 2-án, Budapesten különleges bulival ünnepli hazánk első számú rockabilly bandája az első, magyar nyelvű anyagának kiadását. Az ingyenes partyn a dedikálás, és a közönségtalálkozó mellett az érdeklődők együtt ünnepelhetik a csapattal az új album megjelenését.

"Igazi magyar nyelvű rockabilly lemez, menő szövegekkel, táncos városi dzsungelzenével.Koncerteken játszuk a dalait és a közönség már slágerként kezeli a Megőrülök érted, a Gitár peng a éjszakában, Nem érlek el, Vedd át a ritmust dalainkat, pedig még alig játsszuk. Nekem külön öröm, hogy három különböző stílusú instrumentális gitár-tánczenénk rákerült a Balhé, a Vigyázz, kész, rajt, és a Borzongás, igazi filmes képeket idéző gitárzenék." - kezdte új albumuk bemutatását a zene.hu érdeklődésére Egri Péter, frontember. 

"Rákerült egy-két garázsos dalunk, a Dobban a szív és a Hangosítsd fel, ezeket is már a közönség énekli. Amúgy ez egy mániákus lemez, hamísítatlan nagyvárosi Mystery Gang érzés, melyen még Ganxsta Zolee is közreműködik két bónusz dalban, ahol a dzsungel rockabillyt kemény urbánus rap betétek ötvözik. Szóval " Nézz rám megbabonázlak, mindennek vége ma éjszaka, végzetes ördögi dallam szól..."ez pedig rocbilly, rock and roll, garázs, szörf, rhythm and blues, sőt még némi punk is...a szövegekre meg külön büszke vagyok."

Egri Petiék az alkalomra egy speciális minikoncerttel készülnek, amit a Mystery Gang Rádió Party követ, ahol a srácok szelektorként pakolják az általuk működtetett rádióműsor sorozat legjobb dalait.

"Egy szociálisan érzékeny zenekar vagyunk"

A koncert ingyenes lesz, ennek okáról is megkérdeztük a frontembert: "Mi egy szociálisan érzékeny zenekar vagyunk, mindig keressük a lehetőségeket, hogy a közönséget a lehető legkevesebb anyagi ellenszolgáltatásért a lehető legmaximálisabb fokon tudjuk szórakoztatni. Nem élünk álomvilágban, tudjuk ilyen nincs, de mi néha mégis megteremtjük a csodát. Számunkra ez fontos egymásratalálás a közönséggel, ahol nem is koncert, a zenélés fontos, hanem az, hogy az egész estét át tudjuk beszélgetni a közönségünkkel, dedikálás, lemezmegjelenés, minikoncert, Mystery Gang Rádió, ezek mind a közös érdeklődést, az egymás társaságában való feloldódást segítik zenekar és közönség számára."  - árulta el Péter.

"Én személy szerint nagyon szeretem az embereket, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, és nagyon megtisztelőnek találom az ő érdeklődésüket és szeretetüket. A magyar nyelvű lemezünk megjelenése közös ünnep a Mystery Gang és hazai közönségünknek egyaránt. A lemez elsőkézből szerezhető be a helyszínen." - folytatta.

Az eseményen dedikálás is lesz, de felmerül a kérdés, hogy Egri számára mit jelent az autogramosztás.

"Nagyon megtisztelő, igazából a kommunikáció fontos a közönségünkkel, én kíváncsi vagyok a gondolataikra, ízlésükre, világukra, sőt életükre. Ebből sokat táplálkozom. Az, hogy az aláírásunkért sorban állnak, ez egy olyan kegy, amit hosszú évek sikeres munkájával értünk el, nagyon jó érzés, hogy számunkra ilyen aprósággal, ilyen nagy örömet tudunk okozni, mint egy-egy koncert után aláírt fényképes szórólap, vagy egy-egy közös fénykép. Így lesz ez szombaton is a Grund Records jóvoltából, a Téli Kertemben június 2.-án 18 órától hajnalig,"

Mi várható még a buliban? Remek hangulat, tánc, és urbánus rockabilly, egyenesen az alkotóktól! 

- zene.hu -

[2012.06.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még