Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2018. január 24. | szerda | Timót nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolatok
Fugees
Lauryn Hill

Adócsalással vádolják! A sztár most reagál a vádakra

Lauryn Hill bevallotta: nem csinált adóbevallást az elmúlt három évben, miután a padlóra került. A blogján megjelentetett közleményben a 37 éves Hill azt írta, visszavonult a közélettől saját és családja biztonságos, egészséges és szabad élete érdekében.

A korábban a Fugees énekesnőjeként megismert sztár hozzátette: nem voltak egzotikus utazások, nem voltak többé kocsik, csak egy mindent kiiktató háború a biztonságért, függetlenségért, teljességért és egészségért.

Az énekesnőt várhatóan június 29-én hallgatják meg a bíróságon, miután múlt héten adócsalással vádolták meg.

Hill Tumblr oldalán magyarázta: „Annak érdekében tettem, hogy kiépüljön egy közösség, akik hasonlóan gondolkodnak a szabadság iránti vágyról és a célokhoz, az élethez való jogról anélkül, hogy manipulálná és ellenőrizné a média védelme alatt álló hadipari komplexum egy teljesen más program.”

Az ügyészek szerint Lauryn Hill több mint 1,6 millió dollárt keresett 2005 és 2007 között, főleg a zenék és filmek után járó jogdíjakból.

Az énekesnő elismerte, hogy abbahagyta az adózást a kérdéses időszakban, de azt mondta: mindig is szándékában állt orvosolni a problémát. Azzal folytatta, hogy nem szándékosan hanyagolta el a kötelességét, de nyilvánvalóan a veszélyt, amivel szembekerült nem fogadták el elegendő indokként, hogy felfüggesszék az adófizetést.

A bírósági papírok tanúsága szerint Hill tulajdonosa és működtetője négy vállalkozásnak, a Creations Music-nak, a Boogie Tours-nak, az LH Productions 2001-nek és a Studio 22-nek.

A The Score című Fugees album világszintű sikereket ért el 1996-ban. Két évvel később, Hill kiadta debütáló szóló lemezét, a The Miseducation Of Lauryn Hill-t, ami széles körben kivívta a kritikusok elismerését. Emellett színészi képességeit is megcsillogtatta Whoopi Goldberg oldalán az Apácashow 2-ben.

Közleményét azzal zárta, hogy rajongóinak üzent. „Azoknak a támogatóimnak, akik azt mondták elhagytam őket mondom, hogy ez nem igaz. Elhagytam a kapzsiságot, a korrupciót és a kompromisszumokat, de sohasem titeket, és soha nem a művészet ajándékát és a képességet, hogy életben tart engem.”

-kiko-

 

[2012.06.15.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Komoly zenekart keresek! zenekar [2018.01.21.]
Fuvolista zenész » rézfúvós [2018.01.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

A We Will Rock You musical megmutatta milyen az igazi rockzene!
Elképesztően nagy éneklések,...beszámolók még