2020. július 11. | szombat | Nóra, Lili nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megható előadás az X-faktorban: Pál Loretta simán továbblépett 
X-faktor - Pál Loretta: "Küszködnöm kell néha a könnyeimmel
X-faktor: Dankó Laura elbűvölő volt és továbblépett
X-faktor: Színvonalas és vicces produkciók a 2. válogatón 
Kapcsolatok
Dankó Laura
Pál Loretta

Megható felvétel! Szívszorító produkciók az X-faktor második adásában 

Dankó Laura és Pál Loretta is könnyeket csalt a közönség szemébe. Az X-Faktor két versenyzője azonban nem csak a színpadon, de az életben is átéltek igazán drámai pillanatokat.

Dankó Laura életét két évvel ezelőtt egy családi tragédia változtatta meg. Édesapja súlyos betegség következtében hunyt el, a tehetség akkor úgy érezte megszakad a szíve a fájdalomtól. ,,Úgy éreztem, hogy ez egy nagy pofon az élettől, hogy ez pont velem és vele történik meg. Akkor úgy éreztem, hogy összeomlik a világom. Nagyon sokat kaptam aputól az utolsó időszakában, én korábban soha nem voltam jó viszonyban vele. Amikor otthon voltam vele és ápoltam, akkor volt a legérdekesebb időszakom és a legjobb az életemben, mert megismertem apukámat 18 év után. – mesélte az X-ben Laura.

A fiatal lány a tragédia óta nem csak saját, de édesapja álmaiért is küzd, aki szerinte most rettentő büszke rá. A továbbjutott tehetség legközelebb a táborban bizonyíthat a mentoroknak, akik négy igennel szavaztak neki bizalmat az X-Faktor második válogatásán. ,,Én szeretnék színpadon énekelni, táncolni, színészkedni, minden ami belefér. Szeretnék az embereknek adni valamit magamból, egy kis reményt.’’ – tette hozzá Laura.

Lájk, ha érdekel az X-faktor.
 

Pál Loretta sérült testvérének ajánlotta Zorán Kell ott fenn egy ország című számát. A tizenhat éves lány nagyon várja már, hogy bátyja felépüljön. ,,Nagyon bízok benne, hogy Márió meggyógyul, és én erre gondolok, nagyon szeretném, ha itt lenne velem és fogná a kezemet és küszködnöm kell néha a könnyeimmel, de abban bízok, hogy nem kell sokáig így látnom.’’ A jászárokszállási lány megható produkcióját négy igennel díjazták a mentorok.

Produkcióját hatalmas tapsviharral díjazta a közönség, a mentorok pedig négy igennel engedték tovább az X-Faktor táborába.

,,Egy dologra gondoltam, amikor ezt elénekeltem, hogy kell egy olyan hely az én családomnak, ahol mindig együtt lehetünk és boldogság vár ránk és nem fog számítani, hogy ki egészséges, csakhogy együtt legyünk és szeressük egymást. ’’ – mondta Loretta az X-ben.

Nézd vissza a 2. válogató - köztük Loretta és Laura előadását - valamennyi produkcióját ITT. 

[2012.09.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....

beszámolók még