15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. május 6. | csütörtök | Ivett, Frida nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Játszótéri játékok
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Dj Bárány (Bárány Attila)
Várkonyi Attila (DJ. Dominique)
B. Tóth László

Elindult a DJ Magazin!

A magyar DJ magazin megjelenése alkalmából a lap stratégiai partnere, a Ballantine’s zártkörű lapindítóra invitálta a magyar DJ szakma kiemelkedő egyéniségeit.

A Ballantine’s vendégeként elsőként ismerhették meg a DJ Magazint a meghívottak: Bárány Attila, DJ Dominique, Jay Lumen, Andro, Lauer, Chriss, B. Tóth László valamint a DJ Szövetség elnöke, Jeszenszky Zsolt.

A megjelentek számára a Ballantine’s egyedi gasztonómiai élményt kínált a külön nekik alkotott DJ design vacsorával, a különleges Ballantine’s whisky kóstolóra pedig Budapestre látogatott a skót márkanagykövet is.

A magyar DJ Magazin főszerkesztője, Bozóki János bemutatta a magazin felépítését, tartalmát, majd kötetlen vitafórum következett, amelyen a DJ világ aktuális történései, a szakma jelene és jövője került terítékre.

A laplétrejöttének célja, hogy a szakma összetartását erősítse, elismertségét növelje a szakmán kívüliek és a nagyközönség felé. A magazinban az aktuális hírek és érdekességek mellett partibeszámolók, interjúk, képes riportok valamint partynaptár kapott helyet.

A magazin szakmai támogatója a Magyar Lemezlovas Egyesület, amelynek tagjai díjmentesen kapják meg a havonta megjelenő magazint.  

[2013.03.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával