15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. március 1. | hétfő | Albin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Születésnapot ünnepel a Hollywood Rose
Hollywood Rose akusztikus koncert az Akváriumban 
 Jön a Hollywood Rose 10 éves születésnapi koncertje
Rockzene: vissza a kultúrházba! 
Guns N' Roses könyv, először magyar szerzőtől 
Kapcsolatok
Hollywood Rose
Kapcsolódó események
KKMH Rockház - Hollywood Rose, Rocken Dogs koncert
[2013. december 14.
szombat 19:00]

˝Töretlenül folytatjuk jövőre is˝ - A 10 éves Hollywood Rose örül a Rockháznak

Decemberben igazán rockos programmal várja a budakalászi Rockház a bulizni vágyókat. A Hévvel a belvárosból tíz perc alatt elérhető hétvégi klub az igényes élőzenés szórakoztatás támogatására jött létre. A most szombati felhozatal a Hollywood Rose és a Rocken Dogs zenekar, tehát veszkó csizmákat és whiskey-hangulatot elő. Rockról, ünnepről, egymásról meséltek a a Hollywood Rose srácai.  

– Hogy sikerült a 10 éves turnétok?
– Köszönjük, nagyon jól! Sokat játszottunk és játszunk itthon is külföldön is. Olyan helyekre is eljutottunk, ahol még nem voltunk, vagy csak nagyon régen, ilyen a Budapest PARK, a Sziget vagy például a Petőfi Csarnok. De persze töretlenül folytatjuk jövőre is a koncertezést, hiszen erre az évre már csak a december 17-ei Gödör Klubban tartandó Karácsonyi Akusztikus Nagykoncertünk van hátra, ami szintén a turné része.

– Mi volt a legjobb élményetek az állomások alatt?
– Gondolom mindegyikünknek más és más. Nekem például mindig hatalmas megtiszteltetés, öröm, és meghatottság, hogy egy-egy születésnapi koncertünkön mennyien készülnek nekünk ajándékokkal. Akár egy tortával, akár valami kis ötletes aprósággal. Ezek azok a dolgok, amik miatt igazán érdemes felállni a színpadra.

– Mikor lesznek újabb saját számok?
– Új számok folyamatosan alakulnak, hiszen „zenészek” vagyunk, mindig próbálunk alkotni. Kérdés, hogy ez majd milyen formában jelenjen meg. Amint megvan a cél, a konkrét forma, akkor összerakjuk ezeket a dalokat és tudatjuk a „nagyközönséggel”.

– Kinek az ötlete volt Jesse főzős videója? Süt valamit esetleg karácsonyra is?
– Az a videó a készítők ötlete volt, de Jesse örömmel elvállalta. Aki nem látta még, hogyan főz egy énekes, az keressen rá az interneten, szerintem szórakoztató. Amúgy nem gondolom, hogy tradíció lesz ebből, tehát senki ne várjon egy „Mit süssünk ma - Főző-só Jessevel a Paprika TV-n” száz részes adást, egyszerűen csak jót szórakoztunk.

– Ti, zenekari körben hogyan ünnepeltétek meg a jubileumotokat?
–  Most, hogy kérdezed, jut eszembe, nem is ünnepeltünk külön, zenekarilag. Általában a koncerteken, együtt ünnepel mindenki. Így szokott ez történni, és most, a 10 éves születésnapunkon is így volt.

– Mi a kedvenc zenekari viccetek?
– Mikor előkerülnek az italok, és véletlenül tesznek bele jeget Jesse-nek is -aki nem jéggel issza, mert hát ugye ének, meg minden-, akkor kiveszi belőle a bizonyos zavaró kockát, belerakja a markába, majd megkérdezi az aktuális pultost: „Tudod, hogy hugyoznak az eszkimók?” Majd az öklét összeszorítva, a jég kirepül a kezéből. Egyszer jó, kétszer is, de amikor minden áldott alkalommal elsüti, erre mondják, hogy annyira szar, hogy már jó.

– Jó ötletnek tartjátok a budakalászi Rockház kezdeményezését?
– Abszolút. Nagy hiány van a régi "művházak" adta lehetőségekből. A Rockház pedig kitűnő első lépés ezt helyrehozni. A baj az, hogy vagy kis klubokban játszik az ember, vagy csak nagy fesztiválokon. Plusz még ugye léteznek a városi „termek”, de ott mindent magadnak kell megoldanod, ha koncertet akarsz. Úgyhogy reméljük, hogy a kitartó munka meghozza az eredményt Budakalászon, és az élőzene újabb színteret hódít majd vissza magának.

– Melyik Rocken Dogs dalt szeretitek legjobban?
–  A Hagyjatok fekve című dal jön be nagyon. Szuper, mikor elkezdesz hallgatni egy számot és van benne egy olyan rész, hogy „Mi a f*sz?” és akkor vissza kell tekerned, hogy meghallgassad még egyszer. A Hagyjatok fekve is így lett kedvenc. Nem sablonosan kezdődik, utána meg teljesen pörög, akár Rómeó Vérzik is lehetne, amit nem negatívum, hiszen nagyon szeretjük Rómeóékat is. A RD ugyanez a dallamos, de igazán kemény R’N’R.

– A budakalászi bulira hoztok meglepetésvendéget zenélni?
– Nem tervezzük. Aztán ki tudja. Minden kiderül szombaton a Rocken Dogs buliját követően.

- Kurcz Orsi -

[2013.12.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még