Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. március 29. | vasárnap | Auguszta nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 
Kapcsolódó cikkek
Erdőhegyi Briginek és Veres Mónikának is bejött a léleksimogató meglepetés

Andrádi Zsanett szerint nagybetűs FÉRFIAK is kellenek a nőnaphoz

A csodálatoshangú musicalszínésznő úgy érzi, hogy talán ez még egy olyan nap az életben, amikor nem cserélődnek fel a női-férfi hagyományos szerepet, egy picit visszatér minden az eredeti kerékvágásba.

„Én azt gondolom, ha nagy közhelyet akarnék mondani, hogy minden nap úgy kéne viselkedni, hogy a férfiak tiszteli, szeretik a nőket, nem csak ezen az egy napon:) Mondhatnám azt, hogy a nők adják az életet, teremtenek otthont, hoznak szenvedélyt, hullatnak szíveket” - kezdi a gondolatmenetet Zsaki.

„Nők nélkül ez a világ nem létezne, persze férfiak nélkül sem, s hosszasan ecsetelhetném miért kell egy nap, amikor csak mi vagyunk a főszereplők, de nem teszem. Inkább azt mondom, hogy ahhoz, hogy legyen nőnap, ahhoz kellenek FÉRFIAK, nagybetűvel, s manapság kezdik elfelejteni a nők, hogy mit jelent nőnek lenni, s a férfiak, hogy mit jelent férfinak. Talán ezen a napon kicsit nem cserélődnek fel ezek a szerepek. Nekem talán valami ilyesmit jelent a nőnap.”

Egy apró csoki szerzett neki hatalmas örömet

Nem minden esetben kell a nőket nagy és impozáns ajándékokkal elhalmozni – néha elég egy figyelmes gesztus...vagy egy apró csokoládé, ami különlegessé teheti az alkalmat. Zsaki számára ez volt a legemlékezetesebb nőnapi meglepetés.

„Ezen a kérdésen sokat gondolkoztam. Próbáltam mélyre ásni, de halvány kis derengések voltak kósza kis virágokról. Kicsit el is keseredtem, aztán tegnap történt egy nagyon aranyos dolog. Egyik szinkronból a másikba kellett rohannom, s egyszerűen tudtam, hogy ha a párom nem visz át autóval, akkor ez esélytelen lesz. Reggel elég korán ott állt, s várt rám. Beültem, s ott volt egy csokika. Kiderült, hogy ez olyan nőnapi csokika. A történetben nem az a lényeg, hogy kaptam egy csokit, hisz ki nem kap csokit, hanem az, hogy körülbelül egy hónapja kiderült, allergiás vagyok a tejre,tojásra és a mogyoróra, szóval nekem csokit venni nem 10 perc, s persze hihetetlenül édesszájú  vagyok a sport és egészséges élet megszállottjaként (guruló tinédzserkor következménye:)” - meséli a musicalszínésznő.

„Elképzeltem, ahogy ott áll a boltban, s az összes címkét elolvasta, s persze cukormentes is volt, mert tudta, hogy sikítanék, ha másmilyen lenne. Szóval, ahogy ezt elképzeltem, rájöttem, hogy ez a nőnap tulajdonképpen az első emlékezetes nőnapom, bár előnőnap volt, de inkább előbb,mint később:) Az igazság, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen Férfi van mellettem, hogy lehettem Nő a napomon:)”

Főszerkesztőnk meglepetésének kimondottan örült, hisz egyedi módon ajándékozta meg a hölgyeket.

„Nagyon egyedi megoldás volt a részéről, ráadásul érezhető, hogy sokat is foglalkozott vele, így még értékesebb a számunkra. Köszönjük!”

Rosta N. Napsugár

[2014.03.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Nagyon megbízható magánhitel-ajánlat egyéb [2020.03.11.]
Ír/skót népzene-ISLAND zenekar zenekar [2020.02.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik
cdbolt.lap.hu

Bemutatták a Hello Again musicalt a Pinceszínházban - képek
Egy utcalány egy katonával.......

Gutenberg! A Musical! - képek az előadásról
Homonnay Zsolt és Peller Károly rendezésében...

Nikola Tesla - Végtelen energia musical show ősbemutatón jártunk
Képes beszámoló! Five Finger Death Punch, Megadeth és Bad Wolves az Arénában
beszámolók még