Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. február 19. | kedd | Zsuzsanna nevenapja
    koncert.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 

Ki Mit Tube - döntött a zsűri: a döntősök

Több száz jelentkező és a nézők százezrei várták ezt a pillanatot. Nincs több találgatás, végre kiderült, mely produkciók kerültek be a Ki Mit Tube élő döntőjébe.

Az internetezők és a zsűri döntése alapján Mr Klausz, Lóci, az Appril SECRET Section, TrueBadÚr és a ManGoRise Acoustic bizonyíthatnak a finálén és közülük egyvalaki elviszi az értékes nyereményeket.

Az ország első YouTube-on zajló tehetségkutatójára augusztus 21-én kerültek fel az első videók, a közönség pedig egészen szeptember 15-ig szavazhatott. Amint éjfélt ütött az óra, a szavazás lezárult és a zsűri vette át az irányítást. A legtöbb szavazatot elérő 15 produkció közül választották ki azt az ötöt, amely új feladatot kapva lehetőséget kap arra, hogy megmérettesse magát az élő döntőben. Péterfy Bori, Kovács Patrícia, Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Szirmai Gergely, Fluor Tomi és a többi zsűritag a www.kimittube.hu oldalon mind egyenként tárta a nyilvánosság elé a döntését. Lócinak, TrueBadÚrnak, a ManGoRise Acousticnak, az Appril SECRET Section csapatának és Mr Klausznak a folytatásban már csak a közönség támogatásáért kell harcolnia: a forradalmian új tehetségkutatón azé lesz a győzelem, akire a vasárnapi döntő alatt a legtöbb szavazat érkezik.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Mr Klausz a Sorsod Borsod című vidéki slam poetry-vel hívta fel magára a netezők és a zsűri figyelmét. Lóci egy autóban rögzített dalt indított el a Ki Mit Tube-on, amely mindvégig a közönség egyik kedvence volt, a ManGoRise pedig örömzenéléssel jutott el a döntőig. A humor adja TrueBadÚr videójának lényegét, míg az Appril SECRET Section egy táncos produkcióval tarolt. Az eddigi siker azonban a múlté: a döntősöknek a vasárnapi showműsorra új tematika alapján kell videót készíteniük. Ez az új téma a „vedd fel”, amelyet a versenyzők szabadon értelmezhetnek, mint ahogyan az egész Ki Mit Tube-ra a határtalan szabadság volt a jellemző. A „vedd fel” vonatkozhat ruhára, telefonra, videóra, stílusra, ritmusra, bármire – a lényeg az, hogy alkotók beleépítsék a produkciójukba.

A Ki Mit Tube-on 449 produkció szállt versenybe, hogy elvigye a főnyereményt és a dicsőséget. Összesen 69 641 ezer szavazat érkezett a videókra, a megtekintések száma meghaladta a 6 milliót. A finálét élőben közvetítik a YouTube-on: vasárnap este 20:30-kor kezdődik a show, amely megadja a választ, kiderül, ki lesz a YouTube új magyarországi sztárja. Aki a döntőt még „élőbben” szeretné követni, az megteheti, hiszen a helyszínen, a Google Ground előtti területen kivetítőről mutatják a falakon belül zajló eseményeket. A tér szűkössége miatt várhatóan az első 250 érkező számára jut hely. 

[2014.09.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Zeneszerzéssel,dalok írásával foglalkoz egyéb [2019.02.19.]
Zongora tanítás,korrepetálás 15.ker tanár [2019.02.06.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
cdbolt.lap.hu

Megnéztük Gájer Bálint új műsorát az Orfeumban - képekben 
A sármos énekes Swing ’N Pop...

Harminc év rock and roll, három éjszaka alatt a Tankcsapdával - képekben
Rendhagyó módon...

Zene.lap.hu
Megnéztük Veres Mónika Whitney Houston-estjét az Orfeumban - képekben
Egy szilveszteri éjen át a Kowalsky meg a Vegával
Megható módon búcsúzott az ünnepektől a Neoton Família Sztárjai 
beszámolók még