Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. április 9. | csütörtök | Erhard nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolatok
Historica

Ismét Amerikában turnézik a magyar zenekar

Immár harmad ízben repüli át az óceánt Ézsiás Péter és csapata. Ezúttal a zenekar megújult akusztikus társulata látogatja végig azokat a magyarlakta településeket, ahol a Historica akusztikus zenekar tagjai és vendéglátóik együtt ünnepelhetik az 1956-os októberi forradalom ötvennyolcadik évfordulóját.

Ünnepi koncerttel emlékezik a magyar forradalom és szabadságharc ötvennyolcadik évfordulójára megújult Historica akusztikus zenekar (Ézsiás Péter - ének, gitár, Hegyi Károly - billentyűk, vokál és Huszárik Zsolt - gitár, vokál).

Október 25-én a Reményik Sándor Magyar Iskola meghívására Los Angelesben a San Fernando-völgyi Magyar Református Egyház színháztermében akusztikusra hangszerelt változatban adják elő a már jól ismert és új Historica-dalokat. A The Hungary Initiatives Foundation önzetlen támogatásával Jakabffy Zsolt református lelkipásztor immár harmadik – mindannyiszor nemzeti ünnepeinkre eső - alkalommal látja vendégül a magyar történelmi hagyományokat ápoló és eseményeket megéneklő zenekart. 

Ézsiás Péterék útja innen egyenesen Arizóna államba vezet, ahol november 2-án a phoenixi magyarok várják őket, majd a Hollywoodi Magyar Református templomban is koncerteznek. Az ünnepi megemlékezés persze a déli államban sem marad el, ehhez a Phoenixi Magyar Református Egyház biztosítja a kereteket. Az Angyalok városában várhatóan még két fellépésre kerül sor: a Magtárban a Hívnak a csillagok című zenés irodalmi műsorukkal mutatkoznak be, majd részt vesznek a Los Angelesi Magyar Házban az ottani magyarság hivatalos ünnepségén is.

- Hegedűs István –


 

[2014.10.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Gitár és Basszusgitár oktatás szolgáltatás » oktatás [2020.04.07.]
amelia szolgáltatás [2020.04.01.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
cdbolt.lap.hu

Bemutatták a Hello Again musicalt a Pinceszínházban - képek
Egy utcalány egy katonával.......beszámolók még