Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. április 18. | vasárnap | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Különleges vendég a hétfői Hölgyválaszban: Mabel Katz

November 17-én egy világszinten elismert, több millió szimpatizánssal rendelkező vendége lesz a Hölgyválasznak című műsornak a Poptarisznya.hu internetes rádióban. Mabel Katz nevét az ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono tette igazán ismertté a nagyvilágban, noha már évekkel korábban is saját televízió- és rádióműsorai voltak Amerikában.

Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarországi látogatása során a rádiók közül kizárólag a Poptarisznya.hu meghívását fogadta el Mabel. November 17-én 20 órától bárki bekapcsolódhat az adásba a www.poptarisznya.hu oldalon, sőt a mabel@kerdezestechnika.hu címre előre el lehet küldeni a neki szánt kérdéseket.

Az a roppant mesés, történésekben gazdag és változatos életút, amely Mabel mögött van, hihetetlen témát kínál egy olyan műsorban, ahol a női lélek rejtelmeinek megismerése a cél.

Mabel Argentínában született, 1983-ban költözött Los Angelesbe, ahol sikeres könyvelő, tanácsadó és adóügyi szakértő lett. 1977-ben saját céget alapított, a Your Business Inc.-t, ezzel nem csak saját sikerét sokszorozta meg, de kapacitása is bővült, hogy másokkal még közvetlenebbül tudjon dolgozni. Cége azzal ért el sikert, hogy a vállalatok terjeszkedését és növekedését segítette elő.

Tíz évvel saját cégének alapítása után úgy döntött, hogy sikeres könyvelő- és adószakértői irodáját bezárja, rádió- és televízió-műsorait megszakítja, hogy a szenvedélyének, a Ho’oponopono-nak élhessen. Most, mint szerző, szemináriumvezető és konferenciák rendezője utazza körbe a világot, inspirációt nyújtva a különböző kultúrából származó és eltérő nyelveken beszélő embereknek.

Könyveit lefordították és kiadták angolul, spanyolul, koreaiul, portugálul, svédül, németül, franciául, oroszul, kínaiul, héberül és románul, olaszul, csehül, horvátul, japánul, lengyelül és magyarul.

Kaliforniában, Los Angelesben a latin közösség egyik sztárja lévén, ahol házigazdája volt saját népszerű rádió- és televízió-műsorának, a „Despertar”-nak (Ébredés) és a Mabel Katz Show-nak, Mabel azzal segített a spanyol nyelvűeknek, hogy olyan eszközökkel látta el őket, amelyek a cégalapításhoz, a megfelelő kapcsolatok kialakításához és az anyagi sikerek eléréséhez szükségesek.

Személyes sikereinek és spirituális nagylelkűségének köszönhetően Mabel számos helyi és nemzeti díjban részesült. Ezek között van a Business Woman of the Year 2005 (Az Év Üzletasszonya 2005), a Los Angeles Fővárosi Kereskedelmi Kamara díja. 2006-ban megkapta a Sol Azteca (Azték Nap) és a rangos Members Choice Award (Tagok Által Odaítélt Díj), amely a Latin Kereskedelmi Szövetség díja. Ugyancsak 2006-ban egy volt a kilenc hölgy közül, akik az országban megkapták az Anna Maria Arias Memorial Business Fund Award (Anna Maria Arias Emlék Alap Üzleti Díj) díjat.

Mabel 2012. szeptember 28-án a Broadway-en rendezett Nemzetközi Filmfesztiválon az emberiségért és a világbékéért végzett tevékenységéért elismerésben részesült. Ugyanebben az évben Argentínában béke-nagyköveti címet kapott.
2013 februárjában Hawaiion lovagrenddel és Dame címmel tüntették ki.

A műsor előzetesébe az alábbi linken lehet belehallgatni

 

[2014.11.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még