2020. július 7. | kedd | Appolónia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kaláka

Adventi koncertek a Kalákával 2015-ben is

A Kaláka idén a dél-erdélyi szórványmagyarsághoz látogatunk el: megyünk Aradra, Temesvárra, Szebenbe, Brassóba, utána pedig Magyarországon is lesznek karácsonyi koncertek.

Az adventi időszakban idén is számos ünnepi koncertet ad országszerte és a határon túl is a Kaláka együttes. A programsorozatot december 25-én a hagyományos karácsonyi koncert zárja a Marczibányi Téri Művelődési Központban - mondta az InfoRádiónak Gryllus Dániel, a Kaláka együttes vezetője.

A "Szabad-e bejönni ide, Betlehembe?" című lemez 1987-ben jelent meg, viszont azóta természetesen voltak új dalaink, és kijött egy karácsonyi lemezünk, aminek a dalai szintén belépültek. Egy kicsit mindig változik, de minden évben egyre nagyobb öröm játszani, ahogy a karácsony felé haladunk - közölte Gryllus Dániel.

Most a dél-erdélyi szórványmagyarsághoz látogatunk el: megyünk Aradra, Temesvárra, Szebenbe, Brassóba, utána pedig itthon is lesznek karácsonyi koncertek - ismertette.

Az egyik kiemelkedő esemény a MOM Parkban hagyományosan aranyvasárnap délelőtt lesz, az Óbudai Adventen pedig aranyvasárnap este gyertyagyújtáskor játszunk a főtéren. Ezek nagyon meleg hangulatú délelőttök, estek, és teljesen generációfüggetlenek, ahogy maga az ünnep is az - mesélte a Kaláka együttes vezetője.

Állomások, helyszínek ITT

[2015.11.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még