2020. szeptember 19. | szombat | Vilhelmina nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Vámpírok bálja 250

Rém jó volt a 250. a Vámpírok Bálja - képekben

Álmodtál már valaha romantikus kalandról egy vámpírral? Néha azon kapod magad, hogy a valóság elől a fantáziádba menekülsz? Vagy esetleg imádod az elhagyott kastélyokat, és a jó kis régimódi lovesztorikat? Akkor a Vámpírok bálja abszolút neked szól. Hiszen ez a darab tömény izgalom, kaland és romantika. Három órára elvesztünk Erdélyben!

Egészen pontosan kétszázötvenedik előadását ünnepelte Simon Edit (producer) és csapata által újraálmodott Vámpírok Bálja. A magyar előadás messze földön híres, nem csoda hát, ha a jubileumi estére nem csak magyar vendégek, hanem külföldi rajongók is érkeztek, csapatostul. Nem is akárhogy, hiszen a legtöbb fanatikus maga is ijesztően igazinak tetsző vámpírbőrbe bújt.

A darab történetét valószínűleg mindenki jól ismeri, hiszen a Vámpírok Bálja Magyarországon immáron lassan 10 éve fut. A vámpírgróf beleszeret a falusi vendéglős egy szem, féltett lánykájába. Eközben persze a lánynak lesz húsvér udvarlója is, aki természetesen meg akarja majd menteni a megbabonázott hölgyet a vámpírok szomorúan szép végzetétől. Innen pedig már biztosan ismerős a sztori, hiszen esetünkben szó sincsen ezerféle összefonódó szálról, hatalmas gubancról. Ez a történet nem a csavarokról szól, hanem a kalandokról és a szerelemről. Ósdi, poros lovesztori helyett azonban egy felejthetetlen, újraéledő legendát, egy szó szerint vérprofin összerakott darabot kapunk, eszeveszetten sármos vérszívókkal, igazán tehetséges táncosokkal, és persze szuper, fülbemászó dalokkal, valamint varázslatos díszletekkel. Sőt: annak sem kell csalódnia, aki vámpír-részről nem feltétlenül a szerelmi szálra lenne kíváncsi, hiszen a rockosabb epizódokban a közönség idegeinek borzolása sem marad el. A sorok szélén ülőknek pedig jócskán van lehetőségük frászt kapni, csakúgy, mintha egy jobbfajta szellemvasútban ülnének.

Képek a 250. előadásról


Ebben a nem mindennapi jubileumi előadásban a főszereplő, azaz Krolock gróf nem más, mint Egyházi Géza volt, de a különleges alkalom okán a többi gróf is színpadra lépett. Így történt, hogy néha pár percig egyszerre három gróf, három Sarah, és több Magda is feltűnt a színen, pedig nem kábítottuk magunkat különböző tiltott szerekkel sem előadás előtt, sem pedig közben. A titok nyitja mindössze annyi, hogy meglepetésként a második és harmadik szereposztás figurái is egytől-egyig színpadra kerültek, jó sok vicces extra jelenettel örvendeztetve meg a természetesen mit sem sejtő közönséget.

Az ijesztgetés és a romantika mellett tehát volt öröm és röhögőgörcs is bőven ezen az estén, így nem meglepő tény, hogy egy pillanatig sem engedte unatkozni a közönséget a vámpírhad. Mi pedig úgy is imádtuk ezt az estét, hogy nem vagyunk fanatikus vámpírmániások. Mégis olyan izgalmakban volt részünk, hogy megszerettük ezt a vérszomjas bagázst, főleg mert végre nem félős, nyápic vegetáriánus kisfiúk bújtak meg a nemes vámpír név mögött, mint abban a bizonyos sokszor emlegetett filmben…

A vámpírok legközelebb 2016. június 15-, 16-, 17-, 18-, 19-n báloznak a Magyar Színházban.

-kurczorsi-

[2016.01.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Kreatív, ügyeskezű gitáros kerestetik zenekar [2020.09.15.]
zeneszerzés szolgáltatás [2020.08.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Ünnepi rockopera-gála a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Az államalapítás...

Best of Geszti - képekben
Nagyszabású best of koncertet adott Geszti Péter a Margitszigeti...

Metálkarácsony augusztusban - képekkel 
Találkozások - képes beszámoló a Palotakoncert  2020-ról
beszámolók még