2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kiss Orsolya (Kisó)
VJ Ada (Pintér Adrienn, ill. már Bánszki Adrienn)

A két népszerű műsorvezető újra együtt a képernyőn

Adát és Kisót nyolc évvel ezelőtt láthattuk együtt képernyőn, ám ezúttal Tordai Istvánnak köszönhetően ismét egy adásba kerülhettek a SportVerda című autós műsorban. A forgatás most sem telt el oltogatás és csipkelődés nélkül, a műsorvezető nem hagyta, hogy nyugodtan menjenek az események.

Ada elárulta, hogy ő bizony hozza a formáját kamerák előtt és az ugratások közepette is:

- Nagyon sokszor voltam a SportVerdában, az RTL Klub előtt majdnem minden adásban. Tesztelgettem is, és stúdióvendégként is állandó vendégként szerepeltem. Most visszatértem, hiszen az RTL adásai alatt nem volt rá módom. A forgatás hangulata mindig ugyanolyan, viccelődés és oltogatás az egész. Olyan volt, mintha nem telt volna el két-három év. Ilyenkor mindig elfelejtem a kamerát, és nem is zavartatom magam, ugyanúgy hozom a formámat. A hangulat olyan volt mint régen, sőt Kisóval forgattunk együtt, ami abból a szempontból izgalmas, hogy egy csatornánál dolgoztunk, együtt kerültünk a zenetévéhez. Sok ponton van hasonlóság az életünkben, így jó volt újra látni őt is. Vele nagyon régen voltam képernyőn, nosztalgiázhattunk kicsit – mesélte a kétgyermekes anyuka.

Ismét közösen bohóckodtak

Kiss Orsi sem fogja vissza magát, ő is önmagát adja, és hagyja, hogy rázúduljon a forgatáson kapott poénlavina.

- Már sokadszorra voltam, és nagy örömmel megyek. Mindig elfogadom István meghívását, és hagyom, hogy bolondot csináljon belőlem, amennyire maximálisan lehet, de sosem tudok neki ellenállni. Én és az autók két különböző dolog, de szerintem egy nőnek nem is kell ehhez érteni, ez a férfi dolga. Viszont nagyon jól vezetek, szeretek is, többen is megdicsérték, és erre büszke vagyok. Néha megpróbálom kicsikarni Istvánból, hogy mi lesz a téma, vagy mondjon már valamit, de ő ellenkezik, hogy ez éppen így lesz jó – nevetett a Class FM műsorvezetője, aki szintén örült, hogy ennyi idő után kerülhetett Adával képernyőre.

- A mostani adásnak az a különlegessége, hogy Adával forgathattam, úgyhogy kicsit tudtunk nosztalgiázni, ami nagyon jól esett. Annak idején ugyanarra a castingra kerültünk be, és választottak ki minket, még 2003-ban. Jókat mosolyogtunk, és nevettünk. Közösen képernyőn már nagyon régen, évekkel ezelőtt, 2008-ban voltunk. Hosszú idő után ismét közösen bohóckodtunk, ökörködtünk, és nagyokat kacagtunk, amiben mindketten nagyon jók vagyunk. István ötlete volt, hogy összehozza az egykori zenecsatornás lányokat egy műsorban. A hangulaton átjött, hogy ismertük egymást régóta, és jóban vagyunk, vettük egymás poénjait, kontráztunk egymás végszavára, poénjára, és ez érződik a műsoron, a végeredményen.

[2016.03.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még