2020. június 1. | hétfő | Tünde nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolatok
Veres Mónika, Nika

Veres Mónika: "Öröm, bánat, merészség, szexualitás, bátorság - minden egy pillanatban"

„Öröm, bánat, merészség, szexualitás, bátorság – minden egy pillanatban” – Villáminterjú Veres Mónika Nikával A Nagy Duettben szexi börtönőrt is megformáló, kiváló hangi és színpadi adottságokkal megáldott, felkészült énekesnő, Veres Mónika Nika szerelemről, szenvedélyről és hivatásról beszél, mielőtt elegáns kosztümökben az 1920-as évek füstösen dekadens világába csábítja az Orfeum vendégeit május 05-én.

— Az ország egyik legfelkészültebb és legsokoldalúbb énekesnőjeként tartanak számon. Minek köszönhető ez?
—    Kiskoromtól kezdve a zenei terület, az éneklés, amitől sosem sajnáltam az időt. Mindig is szerettem próbálni, dolgozni, fejlődni. Talán a szorgalmam, maximalizmusom és persze a szerencse juttatott oda, ahol most tartok. Hiszen nem szabad elfelejtenem azokat az embereket, akik segítettek a pályámon a hosszú évek alatt. Ha sokoldalúnak tartanak, annak csak örülök. Való igaz, volt alkalmam kipróbálni jó pár zenei stílust. :-)

— Azon kevés művészek közé tartozol, akik a gyerekkori ismertség után, érett, kiforrott előadóként is mind szakmailag, mind népszerűségben önálló karriert tudtak építeni. Mit jelent számodra a zene, az éneklés, az egész színpadi lét?
—    A zene az egész életemet végig kísérte, talán mondhatom, óvodás koromtól kezdve. Hihetetlen számomra, hogy lassan 20 éve állok színpadon. Minden nap megbecsülöm a zenével eltöltött időt. Egészen pozitív értelemben megrázó számomra, amilyen visszajelzéseket kapok az emberektől, hogy milyen hatással lehetek rájuk. Ez számomra több mint felemelő!

Szerintem az igaz létezés bármilyen szakmában sosem csal, és szerencsére sokan éreznek engem, azokat az energiákat, amelyek felszabadulnak belőlem a színpadon. Ott fent vagyok a legmagabiztosabb, legszabadabb. Öröm, bánat, merészség, szexualitás, bátorság, minden egy pillanatban, és mindeközben az arra való törekvés, hogy adjak valami igazán maradandót. :-)

— A Nagy Duettben belebújhattál más kollégáid bőrébe. Mennyire szeretsz korokon átívelő zenei utazásokat tenni, illetve stílusokkal játszani?
—    Szeretem a zenei kihívásokat, új feladatokat, mint amilyeneket pl. A Nagy Duett című műsorban kaptam. Elsősorban azért, mert nagyon jó érzés volt a partnerem bevezetni abba a világba, amelyben élek. Segíteni eligazodni a zenében annak, aki sosem foglalkozott ezzel. Ilyen és hasonló, izgalmas zenei kirándulásokból több is kijutott nekem, főleg az utóbbi pár évben.

Megismerkedhettem az Orfeumban egy nagyon különleges műfajjal: rendszeresen beléphetek a revük világába, mivel több show-műsornak is szereplője lehetek.

A május 05-ei A Nagy Gatsby Show-ban kiélheted a legtöbb nő álmát: csinos ruhákban Jay Gatsby fancy partijának női főszereplőjeként, profi táncosok és mozgalmas mai tánczenék ölelésében hódolhatsz a legnagyobb szenvedélyednek. Mire számíthat a közönség csütörtök este a pesti mulatóban?

—    Egy műsoron belül több zenei stílust is kell képviselnem, ami rendkívül izgalmas számomra, a ruhákról nem beszélve, mert nagyon is szeretek öltözködni, ilyenkor pedig kicsit időutazni is lehet.

A Nagy Gatsby Show az egyik legfülledtebb hangulatú zenei csemege, egy olyan kornak megfelelő eleganciával átitatva, amelyben még igazan nő lehetett a Nő. Ezt természetesen a színpadon, a dalokban és a koreográfiákban egyaránt megjelenítjük.

— Úgy tűnik, a hálás színpadi feladatok és bravúros sikerek mellett a magánember Nika is megtalálta a számításait. Kijelenthetjük, hogy most boldog vagy?
— Magánéletileg is nagyon boldog vagyok, ami rengeteget segít, hogy a színpadon is kiegyensúlyozott lehessek. :-)

Nézd meg A Nagy Gatsby Show videotrailerét!

 

Aigner Ivan 

Fotókredit: Aigner Ivan

[2016.05.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még