Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. november 18. | szombat | Jenő nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 

Álláskeresésnél szerepelhetnek elvárások részedről, és a munkáltató részéről is!

Vár a pezsgő zenei élet.

Napjainkban, amikor állást keresel egyáltalán nincs egyszerű dolgod, hiszen lehetnek különböző elvárásaid, és ugyanúgy lehetnek elvárásai a munkáltatónak is. Álláskeresésnél fontos, hogy milyen tevékenységet végzel hosszútávon. Ez azért lényeges, mert a fizetés mellett élvezd is, amit csinálsz.

A szakma szeretetén kívül fontosak a már említett anyagi dolgok is. A megfelelő bérezés is hozzátartozik ahhoz, hogy egy jó munkát találj. Akiknek családjuk van, azoknak kicsit nehezebb lehet az álláskeresés, ugyanis nekik már el kell tartani családjukat. Azonban az egyedülállóknak is fontos a bérezés, hiszen nekik is el kell tartaniuk magukat.

A fizetésen kívül fontos lehet még a munkahely elhelyezkedése. A legtöbben lakóhelyükhöz közeli állást szeretnének betölteni. Manapság az utazási költség egyáltalán nem olcsó, és vannak vállalatok, amelyek nem térítik a munkába járás költségeit. Menetjegyet nem lenne érdemes vásárolnod, és egy bérlet akár több tízezer forintba is kerülhet, ha több kilométerre találnál munkát lakóhelyedtől.

Fontos a zene

Nyíregyházán érdemes letelepedni, vagy esetleg munkát is vállalni, mert a város a zene fellegvárának tekinthető. Részt lehet venni az ún. Vidor fesztiválon, illetve megrendezésre kerülnek a Filmharmónia koncertek. Felsőoktatás szempontjából is kiemelt szerephez jut a zene, ugyanis a Nyíregyházi Egyetemen népzenét is lehet tanulni a zene szerelmeseinek, mindezt tanárképzésen belül. Manapság a pedagógusoknak sokkal több képzésre van szükségük, mint régen, ugyanis a világ megváltozott, így a tanításban is különböző változásokat kell alkalmazni. Ha a pedagógus pályára lépsz, tudnod kell, hogy hosszú utat kell bejárnod ahhoz, hogy kiváló tanár/tanárnő legyen belőled. A főiskola vagy egyetem elvégzése után is előfordulhat, hogy különböző továbbképzéseken kell majd részt venned, azért hogy még jobb legyél.

Szó volt arról, hogy nem csak neked lehetnek elvárásaid, hanem a munkáltatóknak is. A legtöbb intézmény tapasztalattal rendelkező munkatársat keres. Számos munkáltató szereti a tapasztalt munkaerőt, mert az új alkalmazottakkal nem kell sok időt foglalkozni. Ma már jelentős szerepet tölt be az önképzés. Az intézmények, vagy vállalatok szeretik az olyan embereket, akik nyitottak a fejlődésre, és arra hogy képezzék magukat.

A vállalatok kedvelik a több képzettséggel rendelkező személyeket is. A modern technológia szinte behálózza mindennapjainkat. Az álláskeresés is már az interneten történik. A legtöbb esetben az lehet a kérdés, hogy hol lehet álláshirdetésre bukkanni. A munka Nyíregyháza oldalra kattintva láthatóvá válik, hogy lehet válogatni a különböző munkalehetőségek közül. Az állást keresők körében nagyobb népszerűségnek örvend a tanári pálya. Az intézmények zenetanár pozícióba is szoktak munkavállalókat keresni. A közeljövőben az oktatásban még nagyobb szerepet kap majd a zenetanítás.

Azonban ennek a pozíciónak a betöltésére gyakorta nagyon komoly követelményeket szoktak meghatározni. Így bárki, aki tanárnak készül, kénytelen lesz hosszú és részletes álláshirdetéseket elolvasni, valamint valószínűleg egy többlépcsős interjún kell majd átesnie, amelyek legtöbbször nem szoktak túl könnyűek, lenni. De végső soron, ha az ember képes megszerezni egy ilyen állást mindenképpen megéri, hiszen a tanári állás nem pusztán egy munka, hanem hivatás is egyben, amely arra szolgál, hogy a jövő generációt felkészítse az embert próbáló életre.

[2017.09.19.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Zenekar alapítás zenekar [2017.11.18.]
Zenészek! zenész » énekes/énekesnő/vokalista [2017.11.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Képekben! Queen koncert volt a Budapest Sportarénában
Bár egy fárasztó nap után indultam el...

Angyali hangok az Arénában - a Celtic Woman Budapesten énekelt
Legújabb albumuk a „Voices of...

Steampunk jelmezek, street dance és hip-hop a Luxemburg grófjában
A Celtic Woman tartott teltházas koncertet az Arénában
Illényi Katica tangózott a Vigadóban - ilyen volt a Tango Classic koncert
Győrben is megmutatta a Paddy and the Rats
Képes beszámoló - díjeső a Magyar Operett Napján
beszámolók még