2020. május 30. | szombat | Janka, Zsanett nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 

Téli álom: advent és nosztalgia az FMH ötvenéves Illés-klubjában

Immár fél évszázada annak, hogy a népszerűsége csúcsán tanyázó Illés együttes a Fővárosi Művelődési Házban megnyitotta állandó klubját, ahol a koncertek mellett a rendszeres zenész-közönségtalálkozókra is lehetőség nyílt.

A jubileumi-adventi-nosztalgikus összejövetelen részt vesznek az Illés zenekar élő tagjai, a színpadon pedig a klub házi zenekara, az A.B. Sz. mellett a vállalkozóbb szellemű zenerajongók a Party Dance Band muzsikájára táncolhatnak.

Több apropó is sarkallta az IlléskluBoschok Baráti Körét ez év utolsó, szokásos Illés-klubest szervezésére: 1968-ban nyitotta meg kapuit a népszerűsége csúcsán lévő Illés együttes új klubja a Fővárosi Művelődési Házban, amit a hűséges rajongók, vagy épp az egyszerű zenekedvelők, kikapcsolódásra vágyók méltó körülmények között ünnepelhetnek. Mindennek ünnepélyes aláfestést ad az adventi, karácsonyt megelőző hangulat, és persze nem maradhatnak el a meghívott vendégek sem: Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs mellett az Illés zenekar „láthatatlan” és örökös tagja, nagylemezeinek borítótervezője, Szyksznian Wanda grafikusművész.

Zenében nem lesz hiány, hiszen a klub házi zenekara, a Bojtorján legendás dobosával kiegészült A.B.Sz. mellett a Party Dance Band gondoskodik a hangulat magas hőfokon tartásáról. A belépő 1.700.-Ft, asztalfoglalás a 06-30/681-3437 telefonszámon lehetséges.

December 8-án ½ 8 órás kezdéssel minden egykori és új Illés klubost, vagy kikapcsolódásra, táncolni vágyó zeneszeretőt (egyszóval mindenkit!) vár a Fővárosi Művelődési Ház Illés-klubja, valamint Gittinger Tibor és az IlléskluBoschok Baráti Köre. A hamisítatlan hangulatot jól példázza az Illés együttes ugyancsak 1968-ban megjelent kislemeze: „Várunk téged vándor, / Emeld fel az arcodat. / Asztalunkról végy magadnak / Légy egy napra boldogabb.”

                                                                                                                                                 - Hegedűs István -

[2018.12.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Otthoni játékok