Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. január 21. | csütörtök | Ágnes nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gratulálunk! Fontos elismerést kapott Mahó Andrea 
Zenés beszélgetés egy vámpírral
"Ketten vagyunk…" -  musical est Mahó Andreával és Egyházi Gézával
Kapcsolatok
Egyházi Géza
Mahó Andrea

Áprilisban Operett - musical koncert lesz Győrben

A Dáma Díva Produkció szervezésében április 15-én a Vaskakas Művészeti Központban operett-musical koncert lesz látható.

Az est közreműködői Egyházi Géza, Mahó Andrea és  Csonka Zsuzsanna  a legismertebb és néhány  különleges, de ritkán hallható operettből   állították össze  műsorukat. Az első részben ezekből csendülnek fel az ismert duettek és áriák, dalok.

A koncert második részében pedig a musical dalok kapják a fő szerepet. Nosztalgikus hangulatot idézve nem maradhat el néhány táncdal és régi sláger sem. Így a közönség soraiban mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb műfajt.

Hallhatják többek közt az: Éljen a magyar, Szilvia dala, Daniló belépője, De jó is lenne, Kék Duna keringő, Csak egy tánc volt, Két összeillő ember, valamint a Macskák, Elisabeth, Rómeó és Júlia, Vámpírok bálja világhírű dalait.

Csonka Zsuzsanna operaénekesnő első szerződése a Miskolci Nemzeti Szaínházba szólt, 1982-től 1984-ig a Győri Kisfaludy Színházmagánénekese volt. 1984-től a Magyar Állami Operaház tagja. Az operák mellett, daljátékokban, operettekben primadonna- és szubrett szerepeket is játszik. Jelmeztervezéssel is foglalkozik és rendezőként is bemutatkozott 2018-ban.

Egyházi Géza énekes, színész, akinek színházi karrierje a Vámpírok bálja című musical 2007-es bemutatójával és annak főszerepével, Von Krolock vámpír gróf megformálásával indult. 2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat.

Mahó Andrea első énekes szerepét a Győri Nemzeti Színházban kapta A nyomorultak musicalben (Cosette).Lemezei jelentek meg (Más lesz a holnap, Jó reggelt napfény, Mit tehetnék érted) és az operett műfajában is folyamatosan megmutatta tehetségét.

Jelenleg a Madách Színházban az Anna Kareninában, Mary Poppinsban és az említett Operaház fantomjában láthatjuk. Pesti Magyar Színházban a Muzsika hangja és a Valahol Európában musicalban játszik. Szeptembertől a Rock Suli c. musicalban láthatjuk a Madách Színházban.

Az előadást az elmaradhatatlan tánckar színesít fergeteges produkcióival és különleges jelmezeivel.

Jegyek rendelhetőek: musicalgaleria@gmail.com, interneten megvásárolhatóak a www.broadway.hu oldalon keresztül, valamint a helyszínen a Vaskakas pénztárában megvásárolhatóak személyesen.

[2019.03.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még