2020. június 7. | vasárnap | Róbert nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 

Egy év után nagylemez?!

Az alig több, mint egy éve alakult a 4S Street zenekar, első évében negyvennél is több koncertet játszott, két rangos zenei díjat tudhat magáénak, sőt az erdélyi és magyarországi rádiók lejátszási listáiban is egyre gyakrabban szerepelnek zenéik. 

Második évük még ennél is zsúfoltabbnak ígérkezik, főleg azzal együtt, hogy az utóbbi időben Magyarországon is elkezdték bontogatni a szárnyaikat.

Azon túl, hogy idén is több, mint ötven koncert előtt állnak, nagylemezzel és videoklipekkel is készülnek. Arról, hogy mi vezetett idáig, arról így nyilatkoztak:

"Szinte minden alkalommal kihangsúlyozzuk azt, hogy már első perctől önálló utat tűztünk ki magunk elé és ez semmi másból nem áll, csak abból, hogy a mi dalaink és a mi egyéniségünk kap kizárólag teret ebben a felállásban."

Érkezik a lemez

"Rövid idő elteltével érkeztek az első dalaink, ezek a vártnál is nagyobb sikert hoztak. Ahogy telt az idő, egyre inkább kifinomultabb szövegek, dalok születtek és a közönségtől is egyre pozitívabb fogadtatást kaptunk. Nem is volt kérdés, hogy idén albummal akarunk jelentkezni viszont rengeteg volt a kérdőjel körülötte, tudni illik, nem egyszerű megteremteni ennek sem az anyagi sem a logisztikai hátterét. Nem tudtuk, hogy hány dalunk lesz, nem mertük magunkat nagy elvárások elé állítani, elkerülve a fölösleges frusztrációkat. Ahogy belekezdtünk a munkálatokba, egyik dal követte a másikat, és ez odáig vezetett, hogy a nagylemezünk már a végső simítások alatt áll és rövidesen ez a nyilvánosság elé is kerül. "

Hozzátették:

"Az albumról tudni kell, hogy felkerülnek a már megjelent dalaink is az albumra, viszont olyan felvételek is lesznek, amiket eddig még csak koncerten játszottunk. "

Az album és a dalok az összes zenei megosztón elérhető lesz, tehát aki jobb minőségbe hallgatná, annak az iTunes a Spotify és Deezer is rendelkezésére fog állni.
 

[2019.05.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával