2020. július 7. | kedd | Appolónia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ma újabb varázslatos este a Varázs-Szalonban

Május 27-én Budapesten az Africafe Club Kinizsiben lesz a 29. Varázs-Szalon.

A 29. Varázs-Szalon és Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész, házigazda vendége Dallos Zoltán digitális nomád, stratégiai marketing és kommunikáció szakértő, vállalkozó, író .

Mi várható az este folyamán?

Természetesen Szabó G. Gábor bemut néhányat a kedvenc új mutatványaiból, s persze lesz beszélgetés, ha úgy tetszik "talk-show", melyben bemutatjuk Dallos Zoltán  a helyszínen is megvásárolható, május 15-én megjelenő  új könyvét ("Alkalmazottból Vállalkozó"), s hogy hogy lett alkalmazottból vállalkozó, s egyéb ismert, illetve eddig talán kevésbé ismert oldalait, tevékenységeit is!

Résztvevők:

Dallos Zoltán, saját szavaival bemutatva:
"33 évesen, 2016 végén léptem ki a sokak által biztosnak vélt alkalmazotti világból, és ugrottam fejest a szabadúszó vállalkozók közé. Pedig nem volt rossz dolgom előtte, 27 évesen már az egyik nagy hazai kereskedelmi banknál voltam régióvezető, majd később az energetikai és informatikai szektorokban dolgoztam középvezetőként. Jól hangzik, de amikor 29 évesen a kardiológián köt ki az ember a stressz miatt, akkor újra tudja értékelni, hogy biztos jó úton jár-e?!
Manapság az un. digitális nomádok táborába sorolom magam, olyan vállalkozók, szakértők, akik egy laptop, okostelefon és internet segítségével bárhonnan tudnak dolgozni a világban. Fő tevékenységem jelenleg a stratégiai marketing, kommunikáció és hirdetéskezelés kisvállalatoknak, emellett pedig saját rendezvényeket szervezek (üzlet és utazás), workshopokat tartok (tedd meg az első lépést!), és mentorálok fiatalokat, akik komolyan is gondolják az első lépés megtételét."

Dr. Szabó G. Gábor
Közgazdász-kutató (kandidátus, Ph.D.), nemzetközileg is elismert és díjazott kártyabűvész. Gábor 37 éves pályafutása során több, mint 30 országban mutatta be tudományát, beleértve gyakorlatilag az összes európai országot. Gábor jó kapcsolatteremtő képességű és humorú előadó, különleges, eredeti mutatványokat bemutató bűvészműsora minden feltételnek tökéletesen megfelel, amely az igényes szórakozáshoz kell, a nézőket aktívan bevonja a műsorba. Dr. Szabó G. Gábor évek óta osztja meg elméleti és gyakorlati tudását hazai és külföldi kollégákkal, s tart szemináriumokat Európa szerte. Saját mutatványaiból álló változatos versenyprogramjait rengeteg mérvadó hazai és nemzetközi versenyen is bemutatta, többek között különdíjat kapott Európa legjelentősebb close-up (mikro-mágia) versenyén, Londonban. (23rd International Close-up Magic Competition, London, 2006). 2017-ben pedig Corodini Emlékgyűrűt kapott, mely az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerés bűvészek számára. Tagja több igen neves nemzetközi szakmai szervezetnek (The Magic Circle (London), IBM TVP for Hungary, Escorial spanyol kártyabűvész-workshop stb.), illetve elnöke a Figaro Bűvészklubnak. Megálmodója, alapítója és házigazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak.

A legfontosabb résztvevő: a Közönség

Jegyárak: elővételben 1.500 Ft, a helyszínen 2.000 Ft
elővételes foglalás e-mailben Dr. Szabó G. Gábornál (buvesz@szabogg.hu)

Facebookesemény ITT.

[2019.05.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még