2020. július 5. | vasárnap | Emese, Sarolta nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Újdonság! Amikor Te is kattintanál egy ölelésért

„Elnézést! Hogyan tölthetnék le egy ölelést?” – így hangzik az új Lindám dal, az „Egy ölelést” visszatérő motívuma.

A szerző, Pacziga Linda fejéből egy baráti üzenetváltás után pattant ki ez a sor:Telefonnal a kezemben üldögéltem, amikor elgondolkodtam azon, hogy ez a kis dobozka milyen fontos része most a mindennapjaimnak. Bármikor képes arra, hogy közelebb hozza a világot és a szeretteim hangját. Viszont huzamosabb ideig tartó bezártság után azt kívántam, bárcsak gombnyomásra elhozhatná a barátokat és a családtagokat, hogy újra megölelhessük egymást. Ezt az érzést fogalmaztam meg a dalban.”

Pacziga Lindát sok éven keresztül több vezető rockzenekar és zenei produkció háttérénekeseként hallhattuk, aztán 2018 év végén dalszerzőként és szövegíróként debütált a Lindám zenekar élén. A Kabátban, mezítláb lemez egyből elnyerte a szakma tetszését.

A Lindám új videójában most olyan hangulatot kapott el, amihez valószínűleg sokan tudunk kapcsolódni akár most, akár életük egy-egy magányosabb pillanatában. Ha szeretnénk, ma már a zsebünkben lévő telefon segítségével egy gomnyomással megjelenik a másik hangja, arca, vagy felfedezthetjük a világ olyan részeit is, ahova nem jutnánk el máshogy. Bármennyire is sok a lehetőség a kapcsolatteremtésre, egy barát vagy csalátag érintését nem tudja pótolni.

Linda legújabb számában személyes élménye alapján írta meg azt a helyzetet, amikor az ember huzamosabb ideig egyedül van, és bármennyire is próbál teljes életet élni, előfordul, hogy az érintés hiánya és az elszeparáltság érzése felülkerekedik a legerősebb optimizmuson is. A dalszerző-énekesnő éppen ebben az érzésben kezdett teljesen elsüllyedni, amikor egy nap alatt kirobbant belőle a dal. Ő pedig azonnal fel is énekelte és zongorázta otthon. Ezt hangszerelte és gyúrta készre Huszár Endre a saját stúdiójában, majd a Linda által hozott videó koncepcióját is együtt valósították meg.

A Lindám első lemeze megvásárolható az Itunes-on, vagy meghallgatható többek között a Apple Music-on, a Spotyfy-on és a Deezer-en.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/lindamzenekar

[2020.05.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még