2020. július 4. | szombat | Ulrik nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Kiderült! Kis Grófo lesz a jótékonysági felvonulás sztárvendége

A Baptista Szeretetszolgálat szervezésében június 24-én Budapest útjain ismét 100-200 rászoruló csemete részére szereznek különleges élményeket. A sztárvendég Kis Grófo, aki boldogan segít, hiszen édesapaként fontos számára, hogy örömet szerezzen a kicsiknek.

Izgalmas délutánnak néznek elébe azok a hátrányos helyzetű gyermekek, akiket hírességek és rendőrök kíséretében visznek városnézésre különleges járművekkel, június 24-én, 13.00 és 15.00 között. A konvoj a Hősök teréről indul, és a fontosabb látványosságokat érintve vonulnak a drága autók körbe a fővárosban.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső idén már kilenc éve szervezi meg ezt a programot.

- Ennek az eseménynek az ötlete 2011-ben születetett meg a fejemben, amikor Európai Uniós Gyermeknapot szerveztem, és 27 országból hívtunk meg összesen 270 gyermeket. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen vannak cégek, akik örömmel csatlakoznak. Egy ilyen projektet összehozni tele van kihívással. Lebilincselő az érzés ebben a két órában mindannyiunk számára. A gyermekek nagy örömére elfogadta a meghívást Kis Grófo barátom, aki első szóra igent mondott. Neki is vannak gyermekei, és nagyon sokat jótékonykodik, szívén viseli a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát - mesélte boldogan Dezső, aki mindig nagy szeretettel segít, ahol tud.

- Nekem ez az életem. Amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 23 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Az eseményen minden alkalommal a lurkókat és kísérőiket vendégül látjuk egy szelet pizzára, üdítőre, kekszre, és ajándékot is kapnak. Azon tulajdonosok jelentkezését várom nagy szeretettel, akik limuzinokkal vagy luxusautókkal rendelkeznek, szívesen részt vesznek egy ilyen jótékonysági felvonuláson, és a hátrányos helyzetű gyermekeket beengedik az autókba.

Támogatni a következő bankszámlaszámon lehetséges:

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006

Közlemény: JÓTÉKONYSÁGI Limuzinos felvonulás

[2020.06.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
Otthoni játékok
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még