15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. január 15. | péntek | Lóránt, Loránd nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Pál Dénes: "Nem akartam nagy dobra verni, de..."

Pál Dénes is elkapta...

"Jelentem, túl vagyunk rajta!

Nem akartam nagy dobra verni, de rajtam is "átszaladt" ez a vírus. Ezt a pár gondolatot nem azért írom le nektek, hogy félelmet és pánikot keltsek szenzációhajhász módon, hanem mert sokan még mindig mély tagadásban vannak és kicsit félvállról veszik a dolgot. Voltam már beteg, náthás, influenzás stb... de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam. Szerintem változó, hogy kinél hogy kezdődik, nekem a szemem égett nagyon, fájt és csípett pislogni, majd éreztem, hogy gyengülök, végül beütött a láz a fejfájás és a köhögés.
Öt napig voltam lázas, amit sikertelenül próbáltam lenyomni, mert ahogy végre sikerült, azonnal indult újra felfelé, teljesen mindegy mit vettem be rá. Egy napra azt éreztem minden rendben, majd elkezdtem mindent úgy csinálni mint előtte, de estére sikerült újra belázasodni. Korai volt az öröm. A köhögés sajnos a mai napig megvan, habár kb két hete vége a történetnek, negatív lett a tesztem. A szaglásom, ízlelésem megmaradt, bár volt 1-2 nap, amikor a legintenzívebb illatokat is csak akkor sikerült érzékelni, amikor már egészen közel hajoltam. Néha még rám tör a fejfájás, annak ellenére, hogy sose volt jellemző rám, de szerencsére nagyobb gond nincs.
Páromnál sajnos nem volt ennyire gördülékeny a dolog."
- kezdte az énekes hivatalos oldalán.

Majd találkozunk

"Ő előttem 2-3 nappal járt, hasonló tünetekkel. Amikor kezdtünk abban reménykedni és félig elhinni, hogy nem lehet gond, akkor furcsa nyugtalanító fájdalmat érzett a mellkasán, amit előtte még soha. Mintha ülnének rajta. Hallottuk, ha belégzésnél jelentkezik nyilaló vagy egyéb szúró fájdalom a tüdőben, akkor azonnal cselekedni kell, erre leggyorsabb megoldás, ha valaki mentőt hív vagy azonnal berohan a sürgősségire. Szerencsére ilyet nem tapasztaltunk, de a nyugtalanító fájdalom a nap 24 órájában fennállt. Jobb ötlet híján elindultunk a kórházba. Elköszöntünk a bejáratnál, hiszen a kísérő nem mehet ennél tovább. Majd találkoztunk 8 nap múlva!
Kiderült, hogy tüdőembóliára utaló jeleket fedeztek fel a tüdejében. Megnyugtatták, hogy nagyon jól tettük, hogy azonnal bejöttünk, hiszen idejében sikerült felismerni és azonnal el tudják kezdeni a megfelelő kezelést. Nyilván nem kell mondanom, hogy a hír sokként ért és nem igazán tudtunk először magunkhoz térni. Minden nehézség ellenére, csak azt mondogattuk egymásnak: Minden rendben lesz!
És így lett! Nagyon nehéz hét volt, amit azt hiszem sosem felejtünk el. Végtelennek tűnő napokkal. Izgultunk, sírtunk, aggódtunk, reménykedtünk, bíztunk, de végül mi győztünk.
És akkor mi a tanulság? Vigyázzatok magatokra, vegyétek komolyan. Nem azt kérem, hogy rettegj, hogy félj, de tegyél meg mindent annak érdekében, hogy magadat és másokat megóvd. Ne bagatelizáld el. Ne mondd, hogy más betegség több áldozatot szed, meg bezzeg az influenza... értelmetlen kifogás. Nem vagy szakértő és ne tégy úgy, mintha az lennél. Ne mondd azt, hogy nincs is ismerősöd akit elért volna, így téged se fog. Hidd el inkább légy hálás ezért és ne azt hirdesd, hogy a sport meg az egészséges életmód majd biztosan megvéd, mert nem tudhatod. Ha segíteni nem tudsz másokat, legalább ne tégy kárt azzal, hogy "bezzeg ember" leszel. Hordj maszkot!
Kívánom, hogy mindenki sikeresen átvészelje ezt az időszakot és végre valahára elkezdjünk kimászni belőle. Hiányoztok. Hiányzik a közönség, a taps, a színpad előtti drukk, a kilométerek, az ismerős arcok, minden, amit 2020 magában rejthetett volna.
De megyünk előre. Én ott leszek és várlak titeket! Dénes"

[2020.11.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD CHEMICAL SOLUTION FOR CLEANING BLACK szolgáltatás [2020.12.16.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával