Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. április 17. | szombat | Rudolf nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Online koncertet ad Balázs János és Vigh Andrea

Balázs János zongoraművész és Vigh Andrea hárfaművész online koncertje hallható az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat új kezdeményezéseként szombaton.  

    A szervezők közleménye szerint a koncerten válogatás hangzik el Balázs János új lemezéből. A műsor összeállításához a közönség segítségét is kérik: a lemez anyagából mindenki választhat egy művet, és a legtöbb szavazatot kapó darabok fognak elhangozni az est műsorán.


    A Balázs János otthonából közvetített koncert vendége lesz Vigh Andrea, aki a hárfairodalom legszebb darabjaiból ad rövid ízelítőt.
    "A tavasz végén a Naxos gondozásában megjelenő lemezem koncepciója azt a romantikus hagyományt tükrözi, amikor a zongoristák és zeneszerzők improvizáltak és átiratokat készítettek ismert operákból és dalokból. A lemezen bemutatom azt a 200 éves tradíciót, amelyben az előadóművész az alkotóművész társává válik. Ezzel a lemezzel szeretném felhívni a figyelmet eme műfaj létjogosultságára a klasszikus zenében és szeretnék tisztelegni a 100 éve született Cziffra György emléke előtt" - idézi a közlemény Balázs Jánost.

    A koncert műsorára az esemény kezdetéig várják a szavazatokat a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIokCyg4b0byuVbv86e-wJsvsBnj0oqzVWzfgLe5RteExjBw/viewform?gxids=7628 linken.

    A koncertre 3 kategóriában vásárolhatók online jegyek a https://online-azongora.jegy.hu/#/event linken. Az elmaradt koncertek kárpótlásaként a bérletesek és jegyvásárlók díjmentesen nézhetik és hallgathatják meg a koncertet
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDRUU8xO39QJWcKm6L3PP-2AZlEAwTJeVpTR_Xip3f1X2buQ/viewform található kérdőív kitöltésével. Az ingyenes csatlakozást biztosító kérdőív kitöltésének határideje csütörtök 23 óra.

[2021.02.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még
Otthoni játékok