2021. szeptember 26. | vasárnap | Jusztina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
LED itzzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ress Hajnalka énekel a Kossuth téri szentmise előtt

Az énekesnő is zenei szolgálatot teljesít majd a Magyar Honvédség Központi Zenekara kíséretében szeptember 11-én Erdő Péter bíboros szentmiséje előtt.

Ress Hajnalka hangja fog megcsillanni a szeptember 11-ei Kossuth téren celebrált szentmise előlőtt. A Magyar Honvédség Központi Zenekara kíséretében lép majd fel.

„Szavakba nem önthető megtiszteltetés ért azzal a felkéréssel, hogy énekes szólistaként közreműködhetek a zenekari felvezető koncerten” - mondta megilletődötten az énekesnő a .„Számomra a ”találkozásról„ szól, hiszen a Hitem, mely az ”utamat„ rendületlenül végigkíséri, már egészen kicsi gyermekként megtaláltam. Ez a rendkívüli megtiszteltetés művészemberként egy szakrális visszaigazolás is, hiszen legtöbbször a legváratlanabb, legnehezebb pillanatokban kapunk ”Égi„ választ ”fohászainkra„, mely még inkább megerősített abban, hogy a Hit és a Remény a legáldottabb kincs a lelkünkben, melyet Szeretettel átitatva kaptunk”- árulta el Ress Hajnalka.

A zenekari koncertet Szabó Imre alezredes vezényli majd, amelyen felcsendül többek között a Ballada a Hazámról című zenei összeállítás és Hidas Frigyes által szerzett Fantázia és fúga is.

Az elhangzó zeneművek hangszerelését Sárosi Péter őrnagy készíti a zenekari koncertre és a Szentmisére is, melyet majd Csizmadia Zsolt ezredes, a Magyar Honvédség főkarmestere vezényel.

A szentmisét Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek mutatja be, amely után a hívek az Oltáriszentséget kísérve a Hősök terére vonulnak.

A Ballada a Hazámról című dal videóklipje:

[2021.09.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Koncerttel avatták fel a Bud Spencer parkot a Kaszásdűlőn
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt...

Megnéztük: Halott Pénz koncert a Budapest Parkban - képekkel
Szép, kerek alkalom: tizedik...

Megnéztük az EDDA koncertjét a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Mélybe ránt és felemel Alföldi West Side Story-ja - képekben
beszámolók még